Nepogrešiv

Horoskop Starih Slovena: Neočekivano istinit, otkriva pravi karakter!

Horoskop starih Slavena je horoskop jednog žilavog i ponosnog naroda usko povezanog sa svojom prirodom. Podijeljen je na razdoblja od 10 dana. Pronađite svoj datum i cvijet koji vas karakterizira. Ima li istine?

Zanimljivosti
Autor:
Horoskop Starih Slovena: Neočekivano istinit, otkriva pravi karakter!
Foto: Shutterstock

22.06.-01.07. Lala

Energična ste i samouverena osoba, a suprotan pol vam doslovno jede iz šake. Žene lale su vrlo energične i posesivne osobe koje imaju vrlo visoko mišljenje o sebi, a muškarci imaju manire i ponašaju se kao nepopravljivi zavodnici. Dovoljno je maknete prstom i oko vas se sve uskomeša, a vrlo vas je teško naterati da priznate grešku, ma koliko grešili.

02.07.-12.07. Lokvanj

Vrlo ste pristupačna, svestrana i dobronamjerna osoba. S obzirom da je lokvanj cvet koji u sebi sadrži elemente vazduha, vode i zemlje, vi ste osoba koja ima mnogo vrednosti i vrlo se lako prilagođavate okolini, ali sve prepreke savladavate s lakoćom. U vama ima mnogo životne radosti koju prenosite na druge ljude.

13.07.-23.07. Ljubičica

Na sebe uvek privlačite svačiju pažnju. Često se držite po strani i čekate pravi trenutak, ali kada on dođe, vi se pokazujete u svoj veličanstvenosti i zahtevate da vam se prizna ono što je vaše. Dobijate sve što zamislite.

24.07.-02.08. Šipak

Kao što šipak ima trnje za obranu, vaša obrana su oštre reči. Na prvi pogled ste vrlo opasni, ali oni koji vas bolje upoznaju znaju da se samo radi o zaštitnom mehanizmu. Ljudima je potrebno vreme da vas shvate.

03.08.-12.08. Suncokret

Vi znate koliko vredite, sukobi vas ne ometaju, a uspeh ne zaslepljuje. Kada ste uspešni uživate u svoj moći. Nezaustavljivi ste, uvek idete napred, iako ste ponekad nedosledni u svojim postupcima.

13.08.-23.08. Ruža

Vi ste kraljica, svi vam zavide, pa se oko vas pletu brojne intrige, ali vi ostajete nedodirljivi. Nedostupni ste i imate vrlo jak karakter, zbog čega možete imati probleme sa suprotnim polom. Pazite na svoje zdravlje, a iscrpljivanje izbegnite po svaku cenu.

foto: Shutterstock

24.08.-02.09. Ljutić

Možete živeti sami i nemate potrebu za osnivanjem porodice. Vrlo ste predani radu, sve završavate pre roka, a imate velika očekivanja od kolega na poslu i prijatelja. Zbog toga prečesto sebe predstavljate kao žrtvenog jarca, koji pati zbog tuđih grešaka. Takođe, morate naučiti da se branite od optužbi drugih. Imate jako dobro pamćenje.

03.09.-11.09. Karanfil

Nije lako naći osobu kao što ste vi! Smelu, s toliko jasnim i jednostavnim motivima. Uvek štitite slabije od sebe, a spremni ste da se žrtvovujete za dobrobit drugih. Znate da budete prilično tvrdoglavi i kada niste u pravu. Imate vrlo snažan karakter koji privlači ljude.

12.09.-22.09. Lepa Kata

I kada se nalazite na samom dnu i osećate nagore, uspevate da budete nasmejani. U svoju okolinu unosite radost, cenjeni ste i u poslovnom i privatnom aspektu. Vaš optimizam prelazi na druge ljude. Vi ste prirodno vedra osoba.

23.09.-03.10. Vres

Vi ste osoba poznata po prefinjenom ukusu i lepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predani radnik. Znate da cenite svoje veštine i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni.

04.10.-13.10. Kamelija

Iza vaše prefinjene i otmene pojave krije se čvrst karakter, a kada želite možete da udete jako tvrdoglavi. Za žene kamelije može se reći da imaju muške osobine odlučnosti. Imate umetničke sklonosti i vrlo razvenu maštu.

14.10.-23.10. Jorgovan

Jorgovan je simbol svežine, nevinosti i večne mladosti. Zbog toga i vama mnogi zavide na izgledu i vitalnosti. Ukoliko imate ljubomorne suparnike, najbolje ih je ignorisati. Atraktivnog ste izgleda, uvek prijatnog ponašanja, volite da pomažete drugima. Volite da prigovarate, što zna da naljuti vaše najbliže.

foto: Shutterstock

24.10.-02.11. Frezija

Vi ste neustrašivi, uporni i vrlo tvrdoglavi i čak do te mere da nekom nanesete bol. Međutim, okolina vas smatra simpatičnim, što vam pomaže u mnogim slučajevima, posebno na poslu. Upravo tu naklonost okoline uspevate da iskoristite u svoju korist, ali i kako biste poboljšali svoju ličnost.

03.11.-12.11. Orhideja

Vi ste vrlo tajnovita i misteriozna osoba, pa se ljudima ponekad može učiti da ste u oblacima, pa vas ne razumeju. Treba više da se krećete u društvu kako biste ispunili sve svoje potencijale. Vaše neprestane sumnje mogu vas dovesti u neprijatnu poziciju s nadređenima i kolegama. Ali, najčešće nemate problema u savladavanju poteškoća. Izvrsni ste ljubavnici u krevetu.

13.11.-22.11. Božur

Vi ne morate da se brinete za zdravlje, niti da vam mogu naškoditi neki spoljni uticaji. Morate da poradite na samokontroli, posebno što se tiče pričanja o ličnim planovima. Imate izraženu intuiciju, pa nije neobično da su božuri psiholozi, proroci, travari i vidovnjaci.

23.11.-02.12. Gladiola

Ne možete da se pohvalite sa brojnim talentima, ali ste vrlo marljivi u poslu koji radite i vrlo ste pouzdani. Pod pravim vođstvom možete puno toga postići, ali bez obzira na sve, zadržaćete svoju skromnu narav. Ljudi imaju običaj poveravati vam se, jer uvek znate da date dobar savet, pa vas zbog toga i poštuju.

03.12.-12.12. Maslačak

Volite pažnju drugih i možete biti i preterano ekstravagantni. Što ste više u javnosti imate više mogućnosti za uspeh i vrlo ste dobri u obavljanju profesionalnih zadataka. Volite prirodu i toplinu.

13.12.-22.12. Lotus

Lotus je simbol čistoće. S obzirom da imate specifičan način razmišljanja, možete postići mnogo stvari. Ali, trebalo bi da poradite na fleksibilnosti u odnosima s bližnjima. Često ste puni ideja koje nikada ne ostvarite.

23. 12.-31.12. Runolist

Osobe koje su rođene u znaku runolista dobri su prijatelji, pa ste vrlo pouzdana osoba. Mirni ste i taktični, ali uvek imate sve pod kontrolom. U poslu ćete napredovati tek u drugoj polovini života. Iako ste mirni, kada ste isprovocirani znate da pokažete i svoju drugu stranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs