Samo treba iskreno da verujete

Kad zlo snađe vas i vašu porodicu: Najkraća molitva na svetu može i planine da pomeri!

Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo
Zanimljivosti
18:46h Autor:
Foto: Shutterstock

Kada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu ili ih urekao.

 

Tu su i mnoge metode "skidanja" tih uroka i kletvi, za koje se mnogi obraćaju šarlatanima koji će o uraditi za svega 10 evra, ali zapravo ništa vam ne može više pomoći da se zaštitite od svega negativnog od iskrene molitve.

 

Vernici znaju da je odlazak kod vidovnjaka jedan od strašnih grehova. Ako ste jedan od njih, okanite se bapskih priča i molite se kada osetite potrebu za tim.

 

Od ovih reči se tresu i sami đavoli: Molitva koja spašava kad se nađete u nevolji! (VIDEO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

"Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog" - reči su Isusove molitve. Ovo je najkraća molitva koja postoji, ali monasi i sveštena lica tvrde da je toliko moćna da sa iskrenom verom može da pomera planine!

 

Obratite se iskreno Bogu i on će vas sigurno čuti. Ako se pitate kada treba da se molite za boljitak, ne postoji precizno određeno vreme. Uradite to onda kada vam najviše prija, a naročito kad osećate da vam je molitva potrebna.

 

Probajte i videćete - dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti.

 

Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

 

Zašto treba da okadite kuću: Dobrobit za celu porodicu!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs