SREĆNO

UDALA SE VODITELJKA ANĐELA ĐURAŠKOVIĆ: Pogledajte prvi ples koji je zbog OVOGA bio poseban!

Lepa voditeljka stala na ludi kamen

Wedding
Autor:
UDALA SE VODITELJKA ANĐELA ĐURAŠKOVIĆ: Pogledajte prvi ples koji je zbog OVOGA bio poseban!
Foto: PrintscreenInstagram/andjeladjuraskovic

Voditeljka "Jutra" na TV Prva Anđela Đurašković izgovorila je "sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku Luki sa kojim ima dvogodišnjeg sina Mihajla.

Lepa voditeljka blistala je u beloj venčanici na jedno rame sa prelepim detaljima, dok je njen partner za najvažniji dan u životu izabrao smoking.

Mladenci su u salu gde je obavljeno građansko venčanje zakoračili ruku pod ruku.

Fotografiju prvog plesa koji je bio romantičan i poseban, jer su u naručju držali svog sina Mihajla podelila je Anđelina koleginica iz jutarnjeg programa Marijana Tabaković na svom storiju.

Anđela Đurašković venčanje
foto: PrintscreenInstagram/marijana_tabakovic

Podsetimo, Anđela i Luka su pre dve godine dobili sina Mihajla, dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

Anđela Đurašković
foto: PrintscreenInstagram/Mrdja.Nikola

- Prebačen je bio u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - rekla je voditeljka ranije.

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - ispirčala je ona tada za Hello.

Anđela je u ozbiljnu vezu sa svojim životnim partnerom Lukom ušla je kad je imala 22 godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs