SREĆNO, ZLATNA DEVOJKO

UDALA SE MILICA MANDIĆ: Olimpijska šampionka stala na ludi kamen sa dugogodišnjim izabranikom Markom Đuričićem!

Zlatna srspka tekvondistkinja Milica Mandić stala je na ludi kamen.

Celebrities
Autor:
UDALA SE MILICA MANDIĆ: Olimpijska šampionka stala na ludi kamen sa dugogodišnjim izabranikom Markom Đuričićem!
Foto: Profimedia

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju zvanično najbolja srpska sportistkinja svih vemena Milica Mandić izgovorila je sudbonosno "da" kolegi takođe tekvondisti Marku Đuričiću.

Milica i njen izabranik Marko Đuričić su tako krunisali svoju osmogodišnju ljubav.

"Nas dvoje smo dugo zajedno, vereni smo i svadba je logičan sled okolnosti. Iskreno, jedva čekam taj drugi deo života posle sporta. Ove godine Marko i ja smo proslavili osam godine veze, a sada ćemo to krunisati brakom. Dugo to čekamo i istinski se radujemo što ćemo osnovati porodicu. Koliko dece planiramo, o tome ne želim da pričam i to će ostati među nama", rekla je Milica i dodala:

"On je prvi momak koji je uvek tu za mene. Navija i bodri me. Kraj njega sam ispunjena, srećna i kompletna. Imala sam sreću da ga upoznam. Oduvek mi je bilo važno da imam stabilnu vezu i osobu na koju mogu da se oslonim. Marko zna koliko ume da bude teško u sportu i u potpunosti me razume. Najviše cenim tu njegovu bezuslovnu podršku koju osećam od početka. Biti iskreno srećan zbog tuđeg uspeha retka je vrlina", rekla je Milca nedavno za "Hit informer"

Da podsetimo, Milica Mandić i Marko upoznali su se pre 8 godina u klubu u kojem zajedno treniraju, a ljubav je planula na prvi pogled. Verili su se 2018. godine.

-Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je Milica svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs