NORMA JE u 74oj PRESTALA DA STARI: "Dok ja pijem 1l vina, moj muž cedi pomorandžu - pogledajte njega, a pogledajte mene"

Norma Vilijams u 8. deceniji nikad nije izgledala bolje, a doktori joj kažu da ima energiju dvadesetogodišnjakinje

Zanimljivosti
Autor:
NORMA JE u 74oj PRESTALA DA STARI: "Dok ja pijem 1l vina, moj muž cedi pomorandžu - pogledajte njega, a pogledajte mene"
Norma Vilijams, Foto: Printscreen/instagram

Norma Vilijam je žena u 8. deceniji života koja ne posustaje. Doktori kažu da ima energiju dvadesetogodišnjakinje, a njeni snovi se poklapaju sa stavom doktora. Norma ima jednu želju: da prošeta svetskim psitama rame uz rame sa slavnim modelima.

S obzirom da izgleda fenomenalno, ispunjenje njenog sna je veoma moguće.

Ona živi sa suprugom Lerijem koji ima 84 godine i koji je takođe jedan vitalan starac. Par ne pije lekove i vodi relativno zdrav život, ali su nedavno ipak otišli na pregled kod doktora.

"Moj suprug je fit i zdrav čovek koji čitav život pazi šta i kako jede. Umesto šećera, koristi med. Dok ja pijem 1l vina svaki dan, on sebi cedi pomorandžu. Dok ja u kafu sipam šećer "kao lopatom" on stavlja kašičicu meda," ispričala je Norma za Reddit, a prenosi Žena.rs

Norma Vilijams
foto: Printscreen/instagram

I dok su Normini rezultati pokazali savršeno zdravu osobu, njen suprug ima dijabetes tipa dva, a pankreas mu je oštećen zbog konzumiranja previše pomorandži i meda.

"Zaista je smešno kad bolje razmislite - on je zaista radio sve što treba, dok sam se ja ubijala u vinu i meni nije ništa, a njemu jeste. Verujem da je dobar deo razloga i to što ja vežbam i što sam oduvek vežbala," poručila je Norma Vilijams na Redditu.

Kako izgledaju navike Norme Vilijams:

Ona uvek ustaje kasnije, a potom radi čučnjeve, podiže tegove i pešači. Ona dnevno pređe i do 9 km. Nikad ne jede pre nego prošeta ili uradi nekoliko serija vežbe. Njen prvi obrok često je u 15h i on podrazumeva kroasan punjen džemom i kafu sa mlekom.

Kasnije Norma jede neko zdravo jelo poput ribe i krompira, parčeta mesa i mnogo povrća. Nikad ne jede kasno, ali zato ima naviku da uveče popije punu flašu vina.

Ipak, ljudi koji je prate na društvenim mrežama kažu da izgleda kao da joj je 30 godina.

Proverite i sami u našoj galeriji:

1 / 10 Foto: Jam Press Vid/Norma Williams / M / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs