predivno

LEDENA PRINCEZA POKAZALA VELIKO SRCE PA RASPLAKALA NAROD: Posle ovog što je danas uradila pokupiće brojne simpatije

Princeza Ana važi za opasnu princezu, koje se svi plaše. Danas je napravila jedan dirljiv gest posle kojeg će ljudi da je obožavaju. Devojčica kojoj je prišla poklonila joj je cveće.

Zanimljivosti
20:49h Autor:
LEDENA PRINCEZA POKAZALA VELIKO SRCE PA RASPLAKALA NAROD: Posle ovog što je danas uradila pokupiće brojne simpatije
Princeza Ana napravila je danas prelep gest, Foto: Profimedia

Kraljevska porodica ovih dana ima mnogo obaveza. Nakon što su juče ispratili kovčeg sa telom kraljice Elizabete do Vestminsterske palate, danas su se sastali sa dobronamernim ljudima koji su ostavljali cveće izvan imanja u Norfolku.

Princeza Ana posebno je zapala za oko dok je prilazila da pozdravi okupljene ljude, koji su došli da odaju počast njenoj majci.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Ana važi za najopasniju princezu, ledenog lica koju retko kad možemo videti raspoloženu, te od njene pojave često svi "zaneme".

Ipak, ovog puta princeza Ana bila je veoma raspoložena, dok je sa osmehom na licu pozdravljala okpljene ljude prilazeći im i pružajući im ruke. Tom prilikom je rekla da je počast cveću ispred Gradskih odaja u Glazgovu „zaista i zaista van ovog sveta“.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Jedan njen gest posebno je dirnuo sve prisutne, a neki od njih su čak i zaplakali. Naime, princeza je prišla maloj devojčici koju je s osmehom pozdravila, primivši buket cveća od nje.

Princeza Ana
foto: Profimedia

Žena koja je držala devojčicu bila je dirnuta princezinim gestom, te je zaplakala. Emocije nisu krili ni ostali prisutni, te su sa oduševljenjem snimali princezu.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs