Niko nije ni slutio šta će se desiti: Princeza Ana završila u bolnici, izašla da šeta i samo se srušila

Princeza Ana se sada nalazi u bolnici, nakon što je zadobila potres mozga i blage povrede tokom večernje šetnje.

Celebrities
15:23h Autor:
Niko nije ni slutio šta će se desiti: Princeza Ana završila u bolnici, izašla da šeta i samo se srušila
Foto: Chas Breton / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Ana je danas prebačena u bolnicu, nakon potresa mozga i blagih povreda glave koje je zadobila tokom šetnje sa svojim konjem.

Kraljeva sedamdesetrogodišnja sestra, osvajačica olimpijskih medalja, šetala je juče svojim imanjem u parku Getkomb u Glosterširu kada je povređena.

Bila je u večernju šetnju sa konjima u blizini kada je povređena. Princeza je zadobila manje rane i povrede na glavi, a njen medicinski tim veruje da se povredila tako što je udario glavom ili je šutnuo konj.

Ali zbog potresa mozga koji je zadobila princeza, precizni detalji nesreće trenutno se ne mogu utvrditi, prenosi "Dejli Mejl".

Očekuje se da će se ona potpuno oporaviti, ali će propustiti devet angažmana u narednih sedam dana, uključujući kraljevsku posetu Kanadi ove nedelje.

Anin muž, viceadmiral ser Tim Lorens, i njena deca Zara Tindal i Piter Filips, svi su bili na imanju u vreme kada je povređena. Služba hitne pomoći stigla je na lice mesta i njoj je pružena pomoć pre nego što je odvedena u bolnicu Sautmid u Bristolu na testove, lečenje i posmatranje, sa suprugom pored nje.

Ona neće biti u mogućnosti da poseti Kanadu i ne može da prisustvuje banketu u Bakingemskoj palati povodom japanske državne posete sutra uveče.

Gejtkomb palata
foto: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Njeno kraljevsko visočanstvo izvinjava se svima koji bi zbog toga mogli da budu razočarani", rekao je portparol kraljevske porodice.

Kraljevska princeza je najvredniji član kraljevske porodice u pogledu godišnjih angažmana zbog toga što je kralj Čarls smanjio angažmane zbog lečenje raka, a princ Vilijam je takođe uzeo slobodno vreme kako bi se brinuo o svojoj ženi.

Kako se saznaje, ona je zadobila potres mozga i lakše povrede glave, ali se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs