nema prepreka njihovoj ljubavi

Ljubav koja je pobedila rak: Kada vidite šta je ovaj dobročinitelj uradio za mladi par, naježićete se! (FOTO)

U životu čujemo za neke sudbine koje nam dirnu dušu, ali i one lepe koje nam vraćaju veru u ljubav. Tatu majstor je ispričao jednu priču koja će vas ostaviti bez teksta

Wedding
19:28h Autor:
Ljubav koja je pobedila rak:  Kada vidite šta je ovaj dobročinitelj uradio za mladi par, naježićete se! (FOTO)
Foto: Profimedia

Devojčica Šajla Mičel je pre devet godina izgubila bitku s rakom, a njen otac Tom je za njenog života proveo stotine dana i noći u bolnici u kojoj je i spavao.

Upravo joj je u bolnici obećao da će provesti svaku noć do njenog ozdravljenja. Na žalost, Šajla je preminula, a njen tata, kako je rekao, tada nije izgubi samo ćerku nego i najbolju prijateljicu.

Šajla je bila neverovatno hrabra devojčica koja nikada nije prestala da se bori. Izdržala je sate i sate brutalne hemoterapije i zračenja, doživela je mnoge komplikacije uključujući pet operacija srca, veliki broj transfuzija krvi i neuspeli pokušaj transplantacije koštane srži. Proveli smo stotine noći zajedno u bolnici.

Teška borba slavne glumice se nastavlja: Rak se vratio, zakazana druga operacija! (FOTO)

foto: Profimedia

"Uprkos njenoj bolesti, nikada nije prestala da se bori i uz sve to i dalje se brinula i za mene. Jako mi nedostaje. Ona nije bila samo moja ćerka nego i moja najbolja prijateljica... Zaista sam bolji čovek zato što sam nju poznavao, napisao je Tom Mičel na Fejsbuk stranici organizacije Stillbrave Childhood Cancer Foundation (Renegade) koju je osnovao nakon njene smrti.

Ovo neprofitna organizacija pokrenuta je kako bi se završilo ono što Šajla nije mogla, poručuje Tom.

Organizacija pruža podršku deci oboleloj od raka i njihovim roditeljima, a dogodile su se i neke izuzetne ljubavne priče, a jednu od njih ispričao je upravo Mičel.

"Jednoga dana predivna ptičica šapnula mi je na uvo. Ispričala mi je ljubavnu priču... Ljubavnu priču iz Renegadea.

Jednom je živeo jedan mladić Jeriel koji je imao rak i bio je jako zaljubljen u svoju predivnu devojku Lizie. Jerielova budućnost nije sigurna jer se već jako dugo bori s rakom i ponestaje nade za oporacak. Međutim, na ovu ljubav neće uticati tako trivijalne stvari. Ova ljubav veća je od raka, veća od života i puno, puno veća od smrti.

Ta ista ptičica rekla mi je da se zbog finansijskih problema mlada bojala da za svoje venčanje neće moći da priušti ni cveće.

Svadbene običaje u Srbiji svi znate, ali ovo ne: Postoji 7 tipova srpskih mlada, evo koji su!

Devojka se ipak nije pokolebala. Kada sam je upoznao u klinici za hemoterapiju rekla mi je kako razmišlja o veštačkom cveću za svoj buket i za deveruše i devere. Jedino to su mogli da priušte, ali za nju je to bilo u redu jer je njena ljubav bila puno veća od nepotrebnih stvari kao što je cveće.

Oko pet sekundi razmišljao sam o toj iskrenoj, čistoj, bezuslovnoj, prelepoj ljubavi koja oduzima dah, i iako sam već znao odgovor, upitao sam je:

'Ima li nešto veštačko (lažno) u tvojoj ljubavi?'

Sagnul je glavu i šapnula mi 'Ne gospodine, nema.'

'Onda nećeš imati veštačko cveće na svom venčanju', rekao sam.

"Idi i izaberi najlepši buket koji možeš zamisliti i onda izaberi i najepše cveće za venčanje i pošalji meni račun".

Jeriel and Lizie venčali su se prošog vikenda, a iako nisam mogao da prisustvujem njihovom venčanju, na fotografijama sama video da je venčanje bilo savršeno i da je cveće bilo savršeno... Baš kao i njihova ljubav.

Uverio sam se da crna magija postoji: Izbacio sam kumove sa svadbe zbog onoga što su nam učinili!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs