ISPOVEST

Uverio sam se da crna magija postoji: Izbacio sam kumove sa svadbe zbog onoga što su nam učinili!

Kako je grobar uspeo da pomogne domaćinu da u njegovu kuću ne unesu crnu magiju.

Wedding
Autor:
Uverio sam se da crna magija postoji: Izbacio sam kumove sa svadbe zbog onoga što su nam učinili!
Foto: Profimedia

Nakon godina konobarisanja u poznatoj kafani, Milan je mislio da je sve video. A onda je još jedna obična svadba promenila sve. Grobar koji kopa rake stigao je na veselje i preklinjao domaćina da odmah bace jednu tortu!

"Gosti su ušli u salu i seli, a za njima su došli i mlada i mladoženja. Prišao mi je kolega i rekao da neki grobar ispred restorana traži domaćina veselja. Nisam hteo da opterećujem mladence, pa sam se uputio ka mladoženjinom ocu. Rekao sam mu šta je u pitanju, a čovek samo zbunjeno podiže obrve. Krenuo sam sa njim ka vratima, instiktivno, ako mu zatrebam", svedoči konobar.

Ispred kafane je stajao sitan čovek u staroj odeći, ni nalik gostu svadbe. Prema rečima konobara, oči su mu bile iskolačene, stezao je svojom jednom šakom onu drugu. Izvinio se nekoliko puta domaćinu i nakon što je mladoženjin otac pokazao nestrpljivost, mršavi grobar je počeo da objašnjava. Najpre je rekao da on kopa rake, tako je i video šta je video.

"Pratio sam jednu ženu dovde, lepu i doteranu. Ušla je noseći tortu na vaše veselje. Ne bih Vas uznemiravao da je pre toga nisam video na jednom grobu, sa tom istom tortom" tiho počinje grobar dok se zenice mladoženjinog oca šire.

Kad mama ode isuviše rano: Tragična ispovest Beograđanke trgla Srbiju kao šamar!

foto: Profimedia

Konobar Milan, koji je bio svedok događaja kaže da je grobar počeo da “guta knedle”, a ruke su mu drhtale.

"Ta žena došla je na groblje doterana i sa tortom u rukama. Odmah mi je privukla pažnju. Ode do jednog groba i spusti tortu na njega, onda je nešto mumlala, pa tri puta prebacila zemlju sa groba preko torte. Mislio sam da tuguje za nekim kome je danas rođendan, pa mu je na grob donela tortu. Ali, ona kolač ne ostavi tamo, nego opet uze u ruke i krenu van groblja. Tada sam znao šta je. U kolima je čekao muškarac. Seo sam u svoj auto i krenuo za njima, tako sam i stigao dovde", svedočio je grobar mladoženjinom ocu.

Milan, konobar koji je ceo razgovor slušao kaže da je domaćin bio "siv u licu", a siroti grobar je već drhtao.

"Domaćine, oprosti, ali ta žena ti je obajala na grobu tortu za veselje i donela ti je. Obojica znamo šta je to. Ona hoće kuću da ti zatvori, izbacuj to van", rekao je grobar naglo se pribravši.

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

foto: Profimedia

Pribrao se i domaćin, a grobar je poče da opisuje kako izgleda žena koja je donela tortu. Posle nekoliko reči, domaćin se uhvati za glavu, strašno opsova i reče: "to su nam kuma i kum".

Konobar koji je prisustvovao sceni kaže samo da je mladoženjin otac utrčao u salu, zgrabio za ruku kumu, pozvao kuma i izbacio ih napolje naglavačke.

Konobara Milana zamolio je da nađe tortu i baci je u WC šolju.

Kada je došao k’ sebi istrčao je napolje da nađe onog grobara i pozove ga na slavlje. Ali, grobar je već otišao.

Znam da ću goreti u paklu: Ispovest žene koja je zavela sveštenika!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs