ebru šahim i čedi osman

REGION BRUJI O SVADBI TURSKE GLUMICE KOJU SRBI OBOŽAVAJU I KOŠARKAŠA: Venčali se na Ohridu, slavili uz "Miljacku" (FOTO)

Zvezda turske serije "Nemoguća ljubav" glumica Ebru Šahim izgovorila je sudbonosno "da" košarkašu Čediju Osmanu, a svadbena ceremonija održana u Makedoniji privukla je veliku pažnju u celom regionu.

Wedding
Autor:
REGION BRUJI O SVADBI TURSKE GLUMICE KOJU SRBI OBOŽAVAJU I KOŠARKAŠA: Venčali se na Ohridu, slavili uz "Miljacku" (FOTO)
Foto: Profimedia

Turska glumica Ebru Šahin (28) koja je srpsku publiku osvojila glavnom ulogom u seriji "Nemoguća ljubav" venčala se za turskog košarkaša i NBA zvezdu Čedija Osmana (27), a svadbena ceremonija održana je na Ohridu u Severnoj Makedoniji, budući da je sportista poreklom iz te zemlje.

Venčanje glumice koju Srbi obožavaju privuklo je veliku pažnju javnosti u celom regionu, a ceremoniji su prisustvovali porodica i prijatelji. Slaviće se i u Češmeu u Turskoj gde su se Ebru Šahin i Čedi Osman upoznali.

Par je slavio uz čuveni hit "Miljacka" Halida Bešlica. Džedi Osmanijeva majka je iz Novog Pazara, te on priča sprski jezik, a naš jezik naučila je i turska glumica.

Zanosnu tursku glumicu Ebru Šahin naša publika gleda u ulozi Rejan Šadoglu u telenoveli "Nemoguća ljubav", koja se sa Miranom Aslanbejem, kog glumi Akin Akinozu, bori za zabranjenu vezu.

Slična situacija događala se i iza svetla reflektora. Zapravo, ono što se naslućivalo na malim ekranima, pokazalo se istinitim. Šuškalo se da su Ebru i Akin više od kolega i prijatelja.

Nakon što se završilo snimanje prve sezone serije, turski glumac je otišao na služenje vojnog roka, a svojoj dugogodišnjoj devojci Sandri napomenuo je da su posete zabranjene. Za sve, osim za Ebru. Naravno, nije joj rekao ovo poslednje, ali se za to saznalo kada je lepa glumica otišla da ga poseti, a fotografija sa tog susreta završila na društvenim mrežama.

Ebru Šahin
foto: Profimedia

Sandra je doživela nervni slom kada je videla fotku. Ebru je dala sve od sebe da ubedi javnost da su ona i Miransamo prijatelji.

Zanosna glumica je u to vreme bila u vezi sa sa četiri godine starijim fudbalerom Oguldžanom Enginom. Toj vezi je kumovala majka sportiste, slavna voditeljka i pevačica Seda Sajan.

"Već dugo priželjkuje unučiće, a Oguldžan nikako da se skrasi! Zato je ona odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Pozvala je Ebru da se sastanu, tvrdeći da ima poslovni predlog za nju. Međutim, pola sata pre zakazanog sastanka javila je da će kasniti, a onda obavestila sina da ode u restoran i sačeka Ebru, kako ne bi sedela sama. Oguldžan je, takođe, mislio da će se njegova majka u nekom trenutku pojaviti, ali to se nije dogodilo. Ebru i on počeli su da ćaskaju i vrlo brzo je među njima proradila neverovatna hemija. Nastavili su da se viđaju, a Seda je kasnije priznala da je namerno organizovala njihov susret, jer smatra da su savršeni jedno za drugo. Inače, Oguldžan je vrlo privržen majci, pa ne čudi što mu je baš ona izabrala devojku", opisao je dobro obavešteni izvor prvi susret .

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs