PREDLOZI

5 SERIJA O ŽIVOTU NA VISOKOJ NOZI: Iako imaju sve, bogataši PATE zbog istih stvari kao i oni koji nemaju mnogo

Kažu da je novac koren svakog zla i da su možda zbog toga TV emisije o bogatim ljudima toliko fascinantne za nas koji ga i nemamo baš toliko.

Filmovi
Autor:
5 SERIJA O ŽIVOTU NA VISOKOJ NOZI: Iako imaju sve, bogataši PATE zbog istih stvari kao i oni koji nemaju mnogo
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Za one koji ga nemaju i za one srećne koji ga imaju, novac može stvoriti ozbiljne probleme. Kada TV emisije prikazuju bogate, jedan od najasnijih aspekata njihovih života je da oni imaju mnoge iste probleme kao i ostatak sveta. Bilo da se radi o njihovim odnosima, pravnim problemima ili jednostavno nemogućnosti da priušte jahtu od 75 metara, i bogati ljudi imaju svoje probleme.

Postoji mnogo TV serija o bogatim ljudima sa nekim od njih na vrhu liste priznanja kritike i publike. Serije poput "Tračare" koje se bave bogatima i njihovom razmaženom decom u Njujorku, dok druge serije poput "Dauntonske opatije" manje govore o novcu, a više o ulozi novca u društvu.

serija, Daunton Ebi
foto: Profimedia

Koji god žanr da vas zanima, na ovoj listi će sigurno biti preporuka ili dve koje će vas zabavljati. Pa da počnemo...

1. TRAČARA

Dobrodošli u skandalozne živote elite Menhetna, kako je zapisao anonimni bloger u hit tin seriji "Gossip Girl". Ova drama koja izaziva zavisnost istražuje raskošni svet privilegovanih srednjoškolaca, sa Serenom van der Vudsen (Blejk Lajvli) i Bler Voldorf (Lejton Mister) u centru priče. Priča o ljubavnim trouglovima, izdajama i modi koja oduzima dah- to je dekadentni užitak za ljubitelje bogatstva i života u Njujorku.

2. NASLEDNICI

Nemilosrdna porodica Roj se neće zaustaviti ni pred čim da održi svoju medijsku imperiju. Dok patrijarh Logan Roj (Brajan Koks) ide ka penziji, njegova deca se bore za vlast u ovom mračnom remek delu koje prikazuje neobičnu dinamiku u bogatim porodicama.

3. DAUNTONSKA OPATIJA

Vratite se u Englesku s početka 20. veka sa opatijom Dounton, gde pratimo živote i aristokrata ai i sluga na velikom imanju kakvih danas više i nema. Serija se fokusira na porodicu Kroli dok se kreće kroz društvene promene, a istovremeno zadržava svoj luksuzni stil života - sve sa besprekornim manirima i zadivljujućim kostimima.

4. KRUNA

Istražite vladavinu kraljice Elizabete II kroz višedecenijske epizode ​​koje se bave njenim ličnim životom usred političkih previranja.

5. DINASTIJA

Uronite u svet ekstravagancije i borbe za moć u ovoj zadivljujućoj dramu koja prati bogatu porodicu Karington dok se snalaze u svojim komplikovanim životima u visokom društvu. Uz legendarne likove kao što su Blejk Karington (Džon Forsajt) i Aleksis Kolbi (Džoan Kolins), ova serija nudi gledaocima privlačan uvid u raskošan način života bogatih i slavnih. Sa svojom glamuroznom modom, nezaboravnim obračunima i zamršenim pričama, Dinastija ostaje omiljeni klasik za ljubitelje televizije usmerene na bogatstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs