CELOG ŽIVOTA VAŽI ZA FINU I SMERNU DOBRICU: Dženifer Aniston potpuno gola, fanovi u transu

Znali smo da njeno lice ne stari, ali nismo znali da joj je telo toliko zategnuto

Celebrities
Autor:
CELOG ŽIVOTA VAŽI ZA FINU I SMERNU DOBRICU: Dženifer Aniston potpuno gola, fanovi u transu
Dženifer Aniston potpuno gola, Foto: Shutterstock

Dženifer Aniston važi za finu i smernu damu, glumicu koja se ne skida zarad uloga i svoju karijeru ne gradi na golotinji.

Jedini put kada se skinula pred kamerama bilo je 2006. godine u filmu "Raskid". Sada, u njenoj 54. godini, glumica je to ponovo dopustila sebi, i potpuno oduševila fanove!

Od kako se snimak scene iz nove sezone serije "Jutarnji šou" u kojoj glumi sa Džonom Hamom (52) pojavio na internetu, društvene mreže gore, a komentari na račun izgleda čuvene Rejčel iz Prijatelja ne prestaju da se nižu.

Do sada smo imali prilike da vidimo kako bivša supruga Breda Pita ne stari kada je u pitanju lice, a sada možemo da zaključimo da isto važi i za njeno telo.

Za besprekoran izgld u pedestim godinama Dženifer kaže da su zaduženi naporni treninzi i striktno vođenje računa o ishrani.

"Pijem mnogo vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem sveže namirnice i spavam što više mogu. Ovo poslednje je veoma izazovno, ali je vrlo važno. Osećam to kad se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam da pazim i na to šta puštam u svoj um", priznala je Dženifer, a prenosi tportal.

Još fotografija Dženifer Aniston pogledajte u našoj galeriji.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs