JEDE PEKARSKI PROIZVOD KOJI NAJVIŠE GOJI: Jelena Đoković je sve iznenadila izborom hrane, zanemarila je ovsene pahuljice

Svi su se iznenadili kada su videli šta Jelena Đoković jede u najnovijem videu

Celebrities
19:32h Autor:
JEDE PEKARSKI PROIZVOD KOJI NAJVIŠE GOJI: Jelena Đoković je sve iznenadila izborom hrane, zanemarila je ovsene pahuljice
Jelena Đoković, Foto: AP / Darko Vojinović

Iako je Jelena Đoković poznata po svom zdravom načinu života i ishrane, ponekad sebi dozvoljava malo odstupanje od tog režima i uživa u omiljenim poslasticama. Nedavno je oduševila svoje fanove time što je javno pokazala svoj apetit za burekom, jednim od najpoznatijih i omiljenih pekarskih proizvoda na Balkanu.

Jelena Đoković
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dr Gabor Mate, lekar, pisac i stručnjak za dečji razvoj, objavio je video sa Jelenom Đoković u Sarajevu, gde su zajedno uživali u obroku. Na stolu se nalazio skoro pojeden burek, a Jelena je potvrdila da su upravo jeli ovaj specijalitet. Iako detalji nisu bili potpuno jasni, čini se da je Jelenin izbor bio burek sa sirom, a ne klasični burek sa mesom, koji je takođe popularan u regionu, jer se ona izjašnjava kao veganka, prenosi Zadovoljna.

Ovaj trenutak brzog zalogaja nije samo pokazatelj da čak i najposvećeniji pristalice zdrave ishrane ponekad uživaju u nekim manje zdravim, ali ukusnim jelima, već i da su hrana i obroci deo kulturne raznolikosti i tradicije Balkana. Burek je jelo koje ima poseban značaj u kulinarskom nasleđu ovog regiona, a mnogi ljudi ga vole uprkos svojim kaloričnim vrednostima.

Jelena Đoković je ranije podelila neke detalje o svojoj ishrani, ističući da veći deo njenog jelovnika čini sirova hrana, dok je manji deo kuvana. Njen režim ishrane uključuje bezglutensku testeninu, kinou, pirinač, supu i druge zdrave sastojke. Njen fokus na zdravoj ishrani i dobroj organizaciji obroka pokazuje njen posvećen pristup očuvanju zdravlja i vitalnosti. Partnerstvo sa Novakom Đokovićem, koji takođe ceni zdrav način života i ishrane, dodatno podržava njihovu zajedničku misiju o očuvanju zdravlja i jačanju tela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs