SAZNAJTE VIŠE

RADOSNA VEST ZA LJUBITELJE STARIH NASLOVA: 5 serija kojima se najviše radujemo! (VIDEO)

Mnogi kažu da već dve decenije živimo u zlatnom dobu televizije i zaista kada se osvrnemo na sve dobre serije koje su izašle u ovom periodu, teško je ne složiti se sa ovom konstatacijom. Većinu njih smo mogli da gledamo na kablovskim kanalima i striming servisima, koji su na sreću već godinama dostupni i u našoj zemlji.

Filmovi
Autor:
RADOSNA VEST ZA LJUBITELJE STARIH NASLOVA: 5 serija kojima se najviše radujemo! (VIDEO)
Scena iz serije "Pam and Tommy", Foto: Profimedia

Serije kao što su Izgubljeni, Ljudi sa Menhetna, Čista hemija i Igra prestola odavno su završene. Postavlja se pitanje šta će ih zameniti kao obavezna televizijska lektira? Mi tipujemo na sledeće naslove, koji će početi da se emituju u narednoj godini…

Gospodar prstenova

gospodar prstenova
foto: Profimedia

Ovo je daleko najiščekivanija serija u 2022. Inspirisana istoimenom Tolkinovom trilogijom romana, Gospodar prstenova će se dešavati u Drugom dobu Srednje zemlje, hiljadama godina pre dešavanja koje smo mogli da gledamo u šest filmova Pitera Džeksona. Budžet ove serije je neverovatnih 250 miliona dolara i ona će imati osam epizoda.

Datum premijere: 2. septembar

Inventing Anna

Inventing Anna je nova obećavajuća serija iz kuhinje producentkinje Šonde Rajms, odgovorne za televizijske hitove kao što su Uvod u anatomiju, Skandal i Bridžerton. Serija se bazira na istinitoj priči o prevarantkinji Ani Sorokin, koja je u periodu od 2013. do 2017. svima govorila da je bogata nemačka naslednica i svoj lažni identitet koristila da obezbedi finansijska sredstva od banaka i bogataša.

Datum premijere: 11. februar

Obi-Van Kenobi

Juan Mekgregor će ponoviti ulogu Obi-Vana Kenobija u predstojećoj mini-seriji o mudrom džedaju iz filmskog serijala Ratovi zvezda. Radnja mini-serije će se odvijati jednu deceniju nakon dešavanju u filmu Ratovi zvezda — epizoda III: Osveta sita. Raduje nas i činjenica da će Hejden Kristensen reprizirati ulogu Darta Vejdera.

Datum premijere: nepoznat

Pem i Tomi

Tema ove humorističke serije je veliki skandal iz devedesetih u čijem centru su bili model i glumica Pamela Anderson i njen muž i rok bubnjar Tomi Li. Naime, tokom njihovog turbulentnog braka, u javnosti je završio njihov snimak seksa, koji je poznati par snimio na svom medenom mesecu. U ulozi Pamele Anderson u seriji Pem i Tomi gledaćemo Lili Džejms, dok njenog muža Tomija Lija igra Sebastijan Sten.

Datum premijere: 2. februar

Kuća zmaja

Kuća zmaja je spinof Igre prestola, koji se dešava oko 200 godina pre događanja u hit-seriji televizije HBO. U pitanju je adaptacija Džordž R. R. Martinove knjige Vatra i led, u čijem fokusu je uspon i pad kuće Targerijan. Glave uloge u seriji tumače Pedi Konsidajn, Ema Darsi, Met Smit i Ris Ivans.

Datum premijere: nepoznat

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

serije2022.