inspirišite se

BOHO, KLASIČNE, NEVEROVATNO MODERNE: Ovo su najlepše venčanice iz televizijskih serija! (FOTO)

koliko ste na ovoj adresi, ili ste ljubitelj serija, ili oduvek maštate o danu svog venčanja… U kojoj god da ste kategoriji, sigurno se sećate bar jednog modela venčanice junakinje sa malih ekrana. Možda je to Monika, Bler Valdorf, ili vam, pak, naoko lepše izgledaju princeza modeli. Bilo kako bilo, verujemo da ćete u narednih nekoliko minuta svakako uživati u našoj kratkoj retrospektivi.

Moda
Autor:
BOHO, KLASIČNE, NEVEROVATNO MODERNE: Ovo su najlepše venčanice iz televizijskih serija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Moderne mlade često u svom telefonu čuvaju fotografije haljina sa društvenih mreža, u kojima sebe mogu da zamisle tokom jednog od najsrećnijih dana u životu. Naravno, toalete brendova visoke mode su po dizajnu priča za sebe, i mahom ne ulaze u razmatranje, ali ko želi da pronađe inspiraciju, može to učiniti i na drugom mestu.

Serije nam nude tu mogućnost da se poistovetimo sa likovima, koji su, baš poput svakoga od nas, obični ljudi sa svakodnevnim brigama i problemima. Upravo zato, nudimo vam osvrt na neke od najlepših venčanica viđenih na malim ekranima, koje su u nekim slučajevima zasenile druge aspekte naslova o kojma pričamo.

Uživajte u prizoru i pravite skice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs