JEDNOSTAVNE I NEVEROVATNO ŠIK

KLASIČNE VENČANICE VIŠE NISU U TRENDU: U ovakvoj haljini svaka MLADA će izgledati kao MILION DOLARA! (FOTO)

Da li su i vaši Insta storiji odjednom preplavljeni snimcima sa venčanja?

Moda
21:58h Autor:
KLASIČNE VENČANICE VIŠE NISU U TRENDU: U ovakvoj haljini svaka MLADA će izgledati kao MILION DOLARA! (FOTO)
Instagram / kaviargauche_official, Foto: Instagram / kaviargauche_official

Manjim, naravno, niko se još uvek nije vratio na pred-pandemijske razmere (a ako nas pitate, ni ne moramo da se vraćamo na njih). Realno, kako su se promenile lokacije - one na otvorenom jednostavno oduzimaju dah - tako su se promenile i haljine koje gledamo. Sve je nekako postalo spontanije, manje grandiozno i iskrenije, a da pri tom nije izgubilo ni na svečanosti, ni na ljubavi i lepoti.

Pored slip haljina inspirisanim Kejt Mos iz devedesetih koje realno više nisu nikakav trend već čista minimalistička klasika, posebno mesto neočekivano su zauzele sako-haljine. One su genijalan spoj tradicionalnih elemenata poput bele boje i često detalja od čipke sa potpunom modernošću, odnosno motivima muške garderobe. Tu se igra kontrasta ne završava: velik broj modela ima konzervativne duge rukave ali i seksi mini dužinu.

Ne dozvolite da vas ovo zavara, radi se o precizno krojenim modelima (da, čak i kada izgledaju predimenzionirano) u kojima ništa nije prepušteno slučaju. U ovim komadima kretaćete se lako i spontanije nego u bilo kojoj dugoj suknji, a uz promišljene detalje izgledati spontano i stajliš.

Ukoliko ste ipak malo više tradicionalista u duši, imajte na umu da mini-dužina apsolutno nije obavezna: neke od najboljih varijacija na temu dolaze u dužini ispod kolena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs