SEKS I GRAD

SARA DŽESIKA PARKER dala odgovor: Saznali smo šta će se desiti SA SAMANTOM I ZVERKOM u nastavku kultne serije! (FOTO)

Pod nazivom And Just Like That, što je omiljena fraza Keri Bredšo, Seks i grad vraća se na male ekrane, prikazivaće se na programu HBO Max u deset epizoda. Prema pisanjima, snimanje bi trebalo da počne na proleće, i kako je već dobro poznato, Kim Katral i njen lik Samante Džouns se ne vraća. Ali, ono što je bilo manje poznato jeste to kako će se u seriji objasniti izostanak jednog od najvažnijih likova.

Filmovi
Autor:
SARA DŽESIKA PARKER dala odgovor: Saznali smo šta će se desiti SA SAMANTOM I ZVERKOM u nastavku kultne serije! (FOTO)
SEKS I GRAD, Foto: Profimedia

Obožavatelji širom svija jedva čekaju da vide kako će izgledati nova poglavlja u životima junakinja Seksa i grada, Keri Bredšo, Šarlot Jork i Mirande Hobs, ali redom ističu da će Samanta Džouns jako nedostajati.

Glumeći u svih šest sezona kultne serije i dva filma, Kim Katral postala je sinonim za Seks i grad i mnogi novu seriju ne mogu da zamisle bez nje. Pitaju se i kako će Samantino odsustvo biti objašnjeno u And Just Like That.

Prema objašnjenju Kejsi Blojs, direktorke za sadržaj na HBO Max-u, daje se naslutiti da će se Samanta i njene tri prijateljice jednostavno udaljiti i da će njihovo prijateljstvo izbledeti.

Kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u naše živote i odlaze. Prijateljstva blede, a nova prijateljstva počinju. Mislim da to sve pokazuje faze života u stvarnosti. Žele da ispričaju stvarnu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u Njujorku. Zbog toga se sve treba da izgleda organski, a prijatelje koje imate s trideset, možda više nećete imati s pedeset godina, rekla je Blojs za TV Lajn.

Najbolje serije iz 2020. godine koje ne smete da propustite: Kokice u ruke i uživajte!

Samanta Džouns
foto: Profimedia

I Sara Džesika Parker na Instagramu se osvrnula na Samantinu odsutnost nakon što je jedan obožavatelj napisao da će svima nedostajati.

I nama će nedostajati. Jako smo je voleli, napisala je Sara. Na komentar jednog obožavatelja da Parker ne voli Katral, glumica je odgovorila:

- Nikad to nisam rekla i nikad ne bih. Samanta nije deo ovo priče. Ali će uvek biti deo nas. Bez obzira na to gde bile i šta radile.

Neki fanovi izrazili su i zabrinutost zbog sudbine Zverke naslućujući da će on umreti, kako se nagađalo da je trebalo da se dogodi prema nerealizovanom scenariju za treći film 2018. godine. Međutim, Kris Not lično je demantovao takve glasine rekavši da Zverka nije trebalo da umre i da je to bila laž. O tome šta će se zaista dogoditi s Kerinim suprugom u novoj seriji, Sara Džesika Parker na Instagramu je samo kratko napisala:

Priča o legendarnom dizajneru, povratak Tračare: 5 novih serija za sve zaljubljenike u modu! (FOTO, VIDEO)

Kris Not
foto: Profimedia

- Sačekajte i videćete.

Promena će, čini se, biti i u produkcijskom timu serije, pa će umesto Darena Stara, koji je napisao i seriju Emili u Parizu, funkciju izvršnog producenta, kako pišu strani mediji, preuzeti Majkl Patrik King zajedno s Nikson, Parker i Dejvis. King je poznat kao reditelj više epizoda originalne serije kao i oba filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs