obavezno pročitajte

Najbolje serije iz 2020. godine koje ne smete da propustite: Kokice u ruke i uživajte!

Novogodišnji praznici su prošli, a vi ste kod kuće? Ne brinite, smislili smo kako da vas oraspoložimo!

Filmovi
Autor:
Najbolje serije iz 2020. godine koje ne smete da propustite: Kokice u ruke i uživajte!
Scena iz serije "The Undoing", Foto: Profimedia

Ukoliko već niste, pravo je vreme da odgledate serije koje su obeležile 2020. godinu. Nove sezone se krčkaju za premijeru u idućim mesecima, tako da možete na miru da se posvetite razbibrizi i opuštanju u januarskim danima. Izdvojili smo baš ove serije, jer pored izvanredno odigranih uloga, možete da uživate u nesvakidašnjim modnim kombinacijama i kostimima, kao i u ambijentu koji savršeno prenosi duh i lepotu vremena u kome se one odigravaju.

Kokice u ruke i uživajte!

THE UNDOING

Šta se dešava kad neko kog volite i s kim živite izazove skandale o kojima bruji cela država? Krimi -drama o njujorškoj eliti, tajnama, nepoverenju i svim zamkama koje život može da donese. Život predivne psihoterapeutkinje okrenuće se za 180 stepeni kada spozna prevare i zločine svog supruga, poznatog dečijeg onkologa.

THE CROWN

Na jesen nas je oduševila četvrta sezona, a ako vas zanima šta se dešava u palati kraljice Elizabete II, ovo je prava serija za vas!

Četvrta sezona prati uspon Margaret Tačer, kao i društveno-političke okolnosti Velike Britanije uz detalje iz intimnog života kraljevske porodice.

FacebookTwitterPinterestGmail

THE QUEEN’S GAMBIT

Netflixova mini serija oduševila je gledaoce širom sveta. Priča o mladoj šahistkinji koja briljira u svim duelima i hrabro se nosi sa svim nametnutim životnim preprekama. Ako ste mislili da je šah dosadan sport, prevarili ste se. Uz pravu priču i izvanredne glumačke role šah je predstavljen kao najbolja zanimacija, a upravo on je glavni razlog za uspon beznadežne devojke koju je porodica zaboravila.

EMILY IN PARIS

Priča o Amerikanki koja se neočekivano iz Čikaga seli u Pariz. Njoj izazov ne predstavlja nova karijera, već i sudar njenih kulturnih i životnih vrednosti sa Evropljanima. Iako je prvenstveno doletela u Pariz kako bi prenela američku perspektivu poslovanja u marketinškoj kompaniji, iznenada se stvaraju novi izazovi. Moraće da žonglira između prijateljstva, novih ljubavnih zavrzlama i karijere u gradu koji će joj pružiti mnogo više nego što se nadala.

UNORTHODOX

Netflixova mini-serija koja je pobrala brojne pohvale publike i prva serija ovog tipa koja je kompletno na jidišu. Priča prati život mlade devojke koja nesrećno živi u dogovorenom braku. Spoj rigidnih elemenata tradicije je mnogo uticao na njen život, toliko da svaka promena i iskorak u sekularni svet njoj predstavljaju čudo i iznenađenje. Dok beg od negativnih emocija traži u Berlinu, za njom kreće njen muž saznavši da nosi njegovo dete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs