Pomoći će mu slavni kuvar

Dejvid Bekam našao novo zanimanje u 45.godini: Da li je njihovo bogatstvo počelo da se topi?! (FOTO)

Bivši fudbalski as je tokom karantina razbijao dosadu u kuhinji, tako da bismo uskoro mogli da gledamo kako priprema gurmanluke i kolače. Ipak, u tome je imao dragocenu pomoć još jedne slavne ličnosti

Vip priča
Autor:
Dejvid Bekam našao novo zanimanje u 45.godini: Da li je njihovo bogatstvo počelo da se topi?! (FOTO)
Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Možda Dejvid Bekam nije bio najveća zvezda Mančester Junajteda, ali svakako jeste najpopularnija, i svoju neverovatnu harizmu odlično je upotrebio kada je okačio kopačke o klin. Uskoro ćemo videti da li je tačno da 45-godišnja legenda britanskog fudbala pretvara u zlato sve što dotakne, od muške mode do humanitarnog rada za UN. Bekam je, naime, samoizolaciju iskoristio da otkrije i usavrši novu veštinu - kuvanje. To se dogodilo mnogima, ali je samo Beckhamu palo na pamet kako da je učini profitabilnom. Karantin je proveo sa porodicom na jednom seoskom imanju. Iz dosade je počeo da eksperimentiše sa hranom i otkrio da mu dobro ide. I to stvarno! Pošto je rešio da svoje recepte i kulinarske savete podeli sa obožavaocima, pokreće kulinarski šou.

Dejvidova produkcijska kuća Studio 99 već radi na projektu, trenutno su u pregovorima sa Netflixom, a moguće je da šou ponude i BBC-u, tvrde izvori bliski porodici. Svakom stvaraocu je potrebna muza, pa je i bivši fudbalski as pronašao svoju - ruku mu je pružio slavni šef i dragi prijatelj Gordon Remzi.

- Dejvid je video kako Gordonu dobro ide s njegovim emisijama, a šef mu je dao i nekoliko odličnih saveta - otkrio je medijski izvor, i objasnio kako je došla ideja za ovaj poduhvat.

- Jedna od neočekivanih prednosti karantina za Davida je bila prilika da radi ono što najviše voli - da peče kolače. Oživeo je neke od starih recepata svoje majke, a nedavno je dobio hrpu lonaca i tiganja za rođendan - dodao je izvor. Osim kulinarskih tema, Dejvid će u novoj emisiji deliti i svoje druge strasti, kao što su putovanja, sport i moda.

Dejvid i njegova supruga Viktorija Bekam su više od dvadeset godina u braku, što je retkost u svetu slavnih. Jedna od tajni privatnog uspeha mogla bi se potražiti u poslovnom: njih dvoje su zajedno izgradili carstvo sa brendovima pod zajedničkim prezimenom, ali tako da je svaka bračna strana zadržala sopstveni pečat.

Živeli su sa četvoro dece u luksuzu kakav malo ko može da priušti. Odnedavno, međutim, kruže glasine da je njihovo bogatstvo počelo da se topi, pa je zato nekadašnja Posh iz ženskog benda “Spice girls” morala da otpušta radnike u svojoj kompaniji. Modna kuća Viktorija Bekam, pišu britanski mediji, prošle godine je zabeležila gubitak od oko 12 miliona funti, iako je brižni suprug priskočio u pomoć sa 25 miliona funti. Ipak, niko ne očekuje da se Victoria lako preda i odustane od dizajniranja luksuzne odeće i aksesoara. Ako David postane nova kulinarska zvezda, ovakav uspeh bi itekako dobro mogao da se iskoristi i vrati “brend Beckham” ponovo u žižu javnosti i tržišta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs