Svaka joj čast

Žena koja već 20 godina ne stari: Za njom je odlepio internet, a sa 47 izgleda kao devojka! (FOTO)

Da je uredan i zdrav život ključ dobrog izgleda znamo odavno, ali u slučaju ove Britanke radi se o istinskoj večnoj mladosti

Lifestyle
Autor:
Žena koja već 20 godina ne stari: Za njom je odlepio internet, a sa 47 izgleda kao devojka! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / shapprelldallas

Šaprel Dalas je 47-godišnja fitnes instruktorka s Floride koja ima oko 30.000 pratilaca na Instagramu. Pa šta sad, imaju neke druge fitnes influenserke i mnogo veći broj pratilaca? Ali, ono što Šaprel izdvaja iz mase drugih Instagram-entuzijastkinja je definitivno činjenica da zahvaljujući sportu i zdravom načinu života ova divna žena kao da je zaustavila vreme.

Za 2 godine smršala 88 kg i zategla telo: Danas je ni prijatelji ne prepoznaju! (FOTO)

Da joj godine laskaju najbolje pokazuju njene inspirativne fotografije. Šaprel svakih nekoliko postova objavi sliku u istoj odeći, pozi i lokaciji na kojoj se slikala pre 20 godina, a rezultat je neverovatan. Ona zaista nije ostarila zahvaljujući svom zdravom životnom stilu. Naravno, to znači i veliko odricanje.

Velika podrška i uzor joj je ostatak porodice koji je takođe naklonjen sportu - suprug sportski trener Patrik i ćerka Destini, tinejdžerka koja je već napisala knjigu i osnovala onlajn klub koji okuplja mlade umetnike. Cela porodica zabavlja pratioce fotografijama s plaže na kojima izvode nemoguće akrobacije.

Mladolikost duguje odvratnoj navici: Niko mi ne veruje koliko godina imam! (FOTO)

Šaprel ipak najviše nasmeju komentari da je sestra svoje ćerke koja ima 18 godina:

"Ljudi nam često kažu da izgledamo kao sestre što je meni neverovatno", izjavila je za Daily Mail 47-godišnja fitnes instruktorka.

Teško je zamisliti da je Šaprel Dalas zapravo bila zadirkivana zbog svog tela i izgleda dok je bila mlađa. Deca su joj često govorila da je previše mršava i mišićava poput dečaka. Ipak, ona nije odustajala i sa 21 godinom je dobila licencu za trenera. Sa današnjim suprugom Patrikom je u ranim 20-im počela da trenira, a danas su vlasnici onlajn kompanije koja pomaže ljudima da transformišu telo na bolje.

Tajna večne mladosti latino žena: Ni botoks, ni vežbanje, već nešto neočekivano!

"Vežbam 5 puta nedeljno, nikad ne pijem alkohol, jedem samo belo meso, a 90 odsto moje dnevne ishrane su vlakna. Volim vežbanje i ne mogu da zamislim život bez sporta", zaključuje Šaprel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs