Svaka čast

Imao 165 kg, sada ga upoređuju sa Bredom Pitom: Neverovatna transformacija mladog pevača! (FOTO)

Rik Snoudon pojavio se na audiciji za britanski The Voice i sve je oduševio svojom životnom pričom. Niko nije mogao da veruje da je pre nekoliko godina imao 165 kilograma
Star look
10:28h Autor:
Imao 165 kg, sada ga upoređuju sa Bredom Pitom: Neverovatna transformacija mladog pevača! (FOTO)
Foto: Instagram / Ricksnowdon

Nakon što su ga videle na audiciji za britanski "The Voice", mnoge gledateljke su se oduševile izgledom Rika Snoudona (29), a mnoge su ga čak uporedile i s Bredom Pitom.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Feb 13, 2016 at 4:47pm PST

Međutim, šok je nastao kada je mladi pevač otkrio da je pre samo nekoliko godina imao čak 165 kilograma. Da bi došao do svog izgleda "rok zvezde", Rik je smršao oko 80 kilograma, skoro polovinu kilaže koju je imao.

Smršala sam, sad hoću da izgledam mlađe: Mišelina (50) neverovatna transformacija! (VIDEO)

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Dec 13, 2015 at 9:46am PST

Vrhunac njegovih problema s kilogramima bio je kada je imao 22 godine, a tada je imao čak 165 kilograma. Bio je toliko nezadovoljan svojim izgledom da se "zaključao" na četiri godine dok se borio sa svojim problemom.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 16, 2016 at 10:34am PST

"Dok sam odrastao uvek sam bio malo deblji i polako sam se sve više povećavao. Stideo sam se zbog toga. Uopšte nisam hteo da budem u društvu ljudi. Zaključao sam se u kuću na četiri i po godine. Tada sam razvio i ljubav prema muzici i naučio sam da sviram gitaru. Jedina stvar koja mi je bolja od prežderavanja je nastupanje, ali niko ne želi da gleda rok zvezdu od 165 kilograma", rekao je Rik.

Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 1, 2016 at 10:38pm PST

U svojim najtežim trenucima bojao se da pogleda u ogledalo, pa se čak tuširao zatvorenih očiju kako ne bi video svoje telo.

"Bez muzike, jeo bih dok ne umrem. Okružio sam se muzikom i to me spasilo. To je nešto što radim celim svojim bićem i pevanje je jedina stvar na svetu koju uopšte mogu da uporedim s čokoladom. Sada kada sam smršao, želim da inspirišem druge ljude i da im pokažem da je zaista moguće da izgubite kilograme i krenete za svojim snovima. Pre deset godina, nikada ne bih poverovao da ću biti na audiciji za "The Voice", bio je iskren Rik.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 17, 2016 at 12:44pm PST

U šou programu se predstavio pesmom "I Put A Spell On You", a svojim glasom, ali i stasom je potpuno osvojio žiri i gledaoce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs