Astrologija otkriva

Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: Detaljna prognoza do 21. juna za svaki znak!

Horoskop predviđa šta nam donosi Sunce u znaku Blizabnaca - detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

Lifestyle
10:33h Autor:
Veliki horoskop za vladavinu Blizanaca: Detaljna prognoza do 21. juna za svaki znak!
Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Ljubav

Krajem maja, izbegavajte rasprave sa partnerom. Na nekom putu, u prvoj polovini juna, možete da upoznate atraktivnu osobu koja se bavi umetnošću ili sportom. Posle 13. juna, neharmonični aspekti Venere sa Uranom i retrogradnim Saturnom, mogu nepovoljno da utiču na vaš emotivni život.

Posao

Trigon između Merkura u astrološkom polju posla i Plutona, jednog od vladalaca vašeg znaka, do 28. maja, povoljno utiče na vašu profesionalnu poziciju. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, pripazite na odnos prema saradnicima. Zbog kvadrata između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Jupitera, posle 10. juna, izbegavajte rizične finansijske transakcije. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, možete da očekujete priliv novca.

Zdravlje

Glavobolja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

Ljubav

Pozicija Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko posla. Na nekom poslovnom skupu, krajem maja, možete da upoznate harizmatičnu osobu. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, očekuje vas susret sa mlađom osobom. Venera obrazuje neharmonične aspekte kvadrat sa Uranom i inkonkunkciju sa retrogradnim Saturnom u Jarcu

Posao

U vreme punog Meseca, oko 29. maja, finansijska situacija kreće nabolje. Napet aspekt između Merkura i Urana upozorava da budete oprezniji, ako ste učesnik u sudskom sporu. Merkur u vašem znaku upozorava da izbegavate kupoprodaju nekretnina, potpisivanje važnih ugovora, sklapanje dogovora i nepotrebne troškove. Čuvajte telefone, kartice, ključeve i druge vredne sitnice

Zdravlje

Podložnost povredama.

Šta god da pogreše, nikad to neće priznati: Od ovih znakova ne očekujte izvinjenje!

foto: Shutterstock

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Ljubav

Do 12. juna, neko može da širi neistine o vama što se neće dopasti vašem partneru. Ulaskom Venere u Lava, u poslednjoj sedmici perioda, vaš emotivni život postaje raznovrsniji, naročito ako ste majski Blizanac. Sredinom juna, na nekoj proslavi možete da upoznate mlađu osobu. Krajem perioda, moguć ulazak u tajnu vezu sa atraktivnom osobom, ako ste muškarac.

Posao

Vaš vladalac Merkur ulazi u vaš znak 29. maja i obrazuje trigon sa Marsom, što vam donosi zaradu. Period posle 6. juna, nije povoljan za pokretanje privatnog posla. Kuća finansija opterećena je retrogradnim Saturnom i retrogradnom Plutonom, pa izbegavajte nepotrebne troškove, naročito posle 12. juna.

Zdravlje

Nesanica.

RAK (21. 6. - 22. 7.)

Ljubav

Sa Venerom, planetom lepote u vašem znaku, do sredine juna bićete u centru pažnje, naročito suprotnog pola. Krajem maja, jedan Jarac će pokušati da stupi u kontakt sa vama. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, moguć je ulazak u vezu sa nekim ko se bavi umetničkim zanimanjem ili nosi uniformu na radu.

Posao

U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. maja, možete da obnovite saradnju sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 29. maja, očekuju vas novčani dobici. Pozicija Merkura do sredine juna upozorava da obratite pažnju na finansije i konkurenciju. Posle 12. juna, povedite više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili saradnika.

Zdravlje

Rekreirajte se.

42. godina života je izuzetno bitna: Astrologija otkriva zašto!

foto: Shutterstock

LAV (23. 7. - 23. 8.)

Ljubav

Već početkom perioda možete da upoznate nekog Blizanca ili Vodoliju. Simbol komunikacija, Merkur pod uticajem Urana, vladaoca polja ljubavi, do kraja maja, nepovoljno utiče na vaš odnos s partnerom. Posle 13. juna, kada Venera ulazi u vaš znak, mnogi će poželeti da se nađu u vašem društvu. Krajem perioda, na kraćem putu, očekuje vas susret sa Ovnom.

Posao

Već početkom perioda, bićete u prilici da dosta zaradite, ako se bavite umetnošću ili sportom. U vreme punog Meseca u sekstilu sa Uranom, krajem maja, možete da očekujete novčane dobitke. Posle 10. juna, aspekt Marsa sa retrogradnim Jupiterom, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

DEVICA (23. 8. - 23. 9.)

Ljubav

Tranzit vašeg vladaoca Merkura preko Raka, do 12. juna, donosi vam prijatne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Ako ste muškarac, oko 21. maja, možete da upoznate nekog Raka. Tranzit Marsa preko Vodolije, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla.

Posao

U prvoj dekadi perioda, čuvajte se da ne postanete žrtva nečije spletke ili intrige. Posle 29. juna, Mars u vašoj astrološkoj kući karijere, najavljuje mogućnost uspostavljanja saradnje sa partnerima iz zemalja engleskog jezičkog područja i Italije. Posle 10. juna, izbegavajte konflikte s kolegama, kao i nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju.

Porodica je za nju svetinja, idealna je za brak: Žena u ovom horoskopskom znaku nema premca!

foto: Shutterstock

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

Ljubav

Pozicija Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, najavljuje uzbudljiv period na emotivnom planu. Krajem maja, mogu da vam se dopadnu dve zanimljive osobe. U vreme punog i mladog Meseca, oko 29. maja i 13. juna, moguće poznanstvo sa mlađom osobom. U poslednjoj nedelji perioda, Venera ulazi u Lava donoseći vam poznanstvo preko interneta.

Posao

U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. maja, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora. Krajem maja, možete da očekujete priliv novca preko nekog honorarnog posla. Aspekti Merkura, planete komunikacija, koja upravlja poljima inostranstva i podsvesti, u drugoj polovini perioda, donose vam nove aranžmane sa strancima.

Zdravlje

Nesanica.

ŠKORPIJA (23. 10. - 21. 11.)

Ljubav

Pozicija vašeg vladaoca Marsa u vašem četvrtom astrološkom polju, upozorava da tokom ovog perioda izbegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice. Aspekti Venere, planete ljubavi, krajem maja, donose vam susret sa umetnikom, a sredinom juna, sa nekim s kim ste nekada bili veoma bliski.

Posao

Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja finansija najavljuje novčane dobitke i mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Napeti aspekti sa Uranom, planetom više sile, opominju da izbegavate rasprave sa saradnicima. U vreme punog i mladog Meseca, oko 29. maja i 13. juna, možete da očekujete finansijske dobitke.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Koliko lažu horoskopski znakovi: Mnogima se ova brutalna istina neće dopasti!

foto: Shutterstock

STRELAC (22. 11. - 21. 12.)

Ljubav

Pozicija Marsa u astrološkoj kući nervnog sistema, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ali i članovima porodice. U vreme mladog Meseca, 13. juna, kada i Venera ulazi u znak Lava, moguć je susret sa osobom koja vam je nekada bila jako draga. U poslednjoj nedelji perioda, na nekom predavanju ili sportskom događaju, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

Posao

Trigon između planeta bogatstva i inostranstva, Jupitera i Neptuna, vladalaca vašeg znaka, donosi vam profesionalni uspeh i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Posle 10. juna, trebalo bi da izbegavate rasprave sa šefovima, kao i nepotrebne troškove.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12. - 19. 1.)

Ljubav

Neharmoničan aspekt između Venere i vašeg vladaoca retrogradnog Saturna u vašem znaku, u prvoj polovini perioda može da vam donese zahlađenje odnosa sa partnerom. Posle 13. juna, očekuje vas strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Jedna Riba vam šalje SMS, dok Rak pokušava da privuče vašu pažnju.

Posao

U vreme punog Meseca, 29. maja, veće su šanse da zaradite preko saradnje sa strancima. Mars, simbol akcije, u astrološkom polju posla, donosi vam novčane dobitke preko poslova sa strancima. Pozicija Merkura najavljuje pregovora o nekom novom poslu sa starim partnerima. Do 28. maja, povedite više računa o dokumentaciji i vrednim predmetima.

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!

foto: Shutterstock

VODOLIJA (20. 1. - 19. 2.)

Ljubav

Sa Marsom u vašem znaku, raste i vaša popularnost kod suprotnog pola, ako ste muškarac. Ulazak Sunca, vladaoca astrološkog polja ljubavi, 21. maja, u Blizance, donosi vam nove susrete i poznanstva sa inetersantnim osobama. Na kraćem putu u inostranstvu, posle 10. juna, možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu.

Posao

Do 28. maja, izbegavajte rizične finansijske transakcije. U vreme punog i mladog Meseca, oko 29. maja i 13. juna, bićete uspešni ako radite u medijima, turizmu, marketingu. Pozicija Merkura, sredinom juna, upozorava da dobro razmislite pre donošenja neke odluke. Ako dobijete ponudu za neki nov posao, prihvatite je.

Zdravlje

Oprezno u saobraćaju.

RIBE (20 . 2. - 20. 3.)

Ljubav

Početkom perioda, možete da se nađete pred donošenjem važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato, dobro razmislite. Pozicija Marsa, planete seksualnosti, krajem maja, najavljuje mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Aspekti Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, donose mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekom javnom mestu.

Posao

U vreme punog Meseca, oko 29. maja, veće su šanse da zaradite preko kupoprodaje nekretnina. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 6. juna, moguć odlazak na neki seminar ili stručno usavršavanje u inostranstvo. U drugoj polovini perioda, nemojte da pozajmljujte novac nikome.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs