Astrologija otkriva

Koliko lažu horoskopski znakovi: Mnogima se ova brutalna istina neće dopasti!

Iskrenost je jedna od najvećih ljudskih vrlina, ali da li je uvek neophodno reći istinu? Da li je dozvoljeno slagati ako znamo da će istina povrediti osobu do koje nam je stalo ili je nužno biti iskren do bola bez obzira na posledice? Pogledajte kako se sa ovim pitanjem nose horoskopski znakovi i koliko je svaki od njih iskren kada je u pitanju odnos sa njihovom lepšom polovinom.

Zanimljivosti
Autor:
Koliko lažu horoskopski znakovi: Mnogima se ova brutalna istina neće dopasti!
Foto: Shutterstock

Ovan

On je potpuno iskren. On je tip čoveka na koga se uvek možete osloniti da će reći istinu. Kada je iskrenost u pitanju, on se pridržava moralnog kodeksa. On zna da je laž čin izdaje, a nikada ne bi želeo da izda vaše poverenje. Previše vas poštuje da bi vas lažima ponizio.

Bik

Bik zna da slaže, ali to ne radi iz loše namere. On nema želju da vas navede na pogrešan zaključak, već to radi isključivo kako bi izbegao nepotrebne sukobe. Muškarcu u ovom znaku su promoteri mira i harmonije u vezi - čak i ako to znači poneku laž s vremena na vreme.

Blizanci

Blizanci su ozbiljni lažovi i morate biti izuzetno oprezni sa njima. Toliko su dobri u laganju da će napraviti budale i od najpametnijih ljudi. Međutim, neki muškarci u ovom znaku znaju kada je neophodno da kažu istinu. Ipak, uglavnom se lažima izvlače iz problema.

Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!

foto: Shutterstock

Rak

Izraz "brutalno iskren" može se primeniti na Raka. Iako ne govore mnogo, kada nešto kažu možete biti sigurni da govore istinu. Rakovi su iskreni i kada to znači da mogu da povrede osećanja onih oko sebe. Možete biti apsolutno sigurni da vam muškarac u ovom znaku govori istinu.

Lav

Lavovi su iskreni i ne ustručavaju se da se o tome i hvale. Iritantno samouvereni, oni žive život po moralnom kodeksu. Nikada ne bi pokvarili svoju reputaciju. Setite se koliko im je važan ponos. Zbog toga ne žele da ih bilo ko dovede u vezu sa laganjem ili nepoštenjem.

Devica

Muškarci u ovom znaku imaju status potpuno iskrenih, pa im možete verovati. Zapravo, oni idu i korak dalje, pa uvek pronađu način da ubace neku mudrost ili znanje u ono što govore. Nikada ne okolišaju i uvek direktno govore.

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

foto: Shutterstock

Vaga

Budite oprezni sa Vagama. Postoji razlog zašto su Vage toliko omiljene u društvu. Oni uvek gledaju da ugode ljudima oko sebe, pa nikada ne možete znati da li je to njihovo pravo lice. Muškarac u ovom znaku ima toliko različitih ličnosti zavisno od ljudu u čijem se društvu trenutno nalazi.

Škorpija

Od Škorpija možete da očekujete i jedno i drugo i sa tim morate da se pomirite. Muškarci u ovom znaku znaju biti i lažovi i brutalno iskreni. Kada govori o vama, reći će vam istinu jer ne želi da vas laže. Kada se radi o njemu samom, slagaće vas da ne trepne, jer ga njegov optimizam i ponos teraju da mnogo laže o sebi.

Strelac

Strelac će biti iskren do bola. Većina ljudi shvata da iskrenost zavisi od situacije i da nekada može malo da sačeka. Međutim, kada se radi o Strelcu, on ne mari za kontekst situacije. On će reći bolne stvari jer misli da je tako jedino pošteno.

Najverniji horoskopski znak: Najmanje vara, voli svim srcem!

foto: Shutterstock

Jarac

Muškarcu u ovom znaku ne možete u potpunosti verovati. Čudno je što su oni uvek tako srećni i optimistični, a da nikada ne otkriju razlog svoje pozitivnosti. Ne možete se u potpunosti osećati prijatno sa takvom osobom.

Vodolija

Vodolije su muškarci na mestu i tu nema mnogo toga da se doda. Vodolija je principijelan muškarac koje će vam skoro uvek reći istinu. Ponekad, neke informacije zadrži za sebe ako misli da je to neophodno, ali uvek želi da istera stvari na čistac.

Ribe

Ribe su ljudska personifikacija neiskrenosti. Muškarac u znaku Riba je emotivno ranjiva osoba koja nikada ne preuzima odgovornost za svoja dela. Nema problem da slaže kako bi se izvukao iz neprilika i vratio u vašu milost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs