Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Vagu: Ovo je najvažniji period na ljubavnom planu!

Već početkom aprila možete doneti veoma važne odluke u vezi sa brakom ili ljubavni odnosom

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Vagu: Ovo je najvažniji period na ljubavnom planu!
Foto: Profimedia

POSAO I FINANSIJE

Početkom aprila Vage mogu razmišljati o prekidu neke saradnje ili poslovnog partnerstva, pod uticajem napetih aspekata Venere i Urana. Ipak, dobro razmislite i sačekajte period posle 15. aprila za neke krupnije poslovne odluke, kada će Merkur konačno krenuti napred.

Pod uticajem Sunca iz njihovog astrološkog polja dobre zarade, ali i ulaganja i dugovanja, u periodu od 8. do 17. aprila doneće većini Vaga priliku da reši problem sa nekim pozajmicama ili dugovima, ukoliko ih imaju, ali i da zarade mnogo više nego što su planirale. Ovog puta morate da rizikujete, ali će se rizik isplatiti. Nakon 24. aprila Venera prelazi u polje putovanja i inostranstva, pa će novac pretežno dolaziti od stranaca.

Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shuterstock

LjUBAV

Za većinu Vaga april mesec biće jedan od najvažnijih u 2018. godini. Već početkom aprila možete doneti veoma važne odluke u vezi sa brakom ili ljubavni odnosom, jer će pod uticajem vladara Venere zajedno u konjukciji sa Uranom imati veliku želju za oslobađanjem od svega što nije ljubav i što vam više ne služi.

Od 6. aprila mnoge slobodne Vage mogu ući u vezu sa razvedenom ili osobom koja je sveže završila neku emotivnu vezu, a u periodu od 7. do 20. aprila povoljni aspekti Venere, Marsa i Putona mnogima od vas mogu učvrstiti neke odnose koji su izgledali kao avantura. Ovi aspekti Venere zauzetim Vagama donosi priliku da poprave svoj odnos.

Nakon 24. aprila, kada Venera pređe u znak lepršavog Blizanca i vaše polje ljubavi, laganije ćete shvatati vašu emotivnu situaciju i nećete se toliko stresirati kao u prethodnom periodu oko nekih sitnica. Slobodnim Vagama ova energija doneće flert u komšiluku.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs