S njima nema obilja

6 stvari koje privlače bedu: Ako posetilac ne može da nađe ulaz, neće ga ni novac naći!

Novac je energija, a energija mora da se kreće! Nered ne sme nigde da postoji, jer može da napravi finansijske blokade i nenaplaćivanje dugova
Lifestyle
19:12h Autor:
6 stvari koje privlače bedu: Ako posetilac ne može da nađe ulaz, neće ga ni novac naći!
Foto: Profimedia

Svaka nekretnina ima određenu energiju. Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega. Postoje ključne tačke u domu koje su vezane za finansije.

Novac je energija, a energija mora da se kreće! Nered ne sme nigde da postoji, jer može da napravi finansijske blokade i nenaplaćivanje dugova. Stagnirana energija u određenom delu prostora (deo prostora koji se retko koristi) stvara nemogućnost većih prihoda. Zapušten podrum može da proizvede neplanirano plaćanje kazni, pa makar samo za parking.

Stvari koje privlače nesreću i siromaštvo u vaš dom: Nikada vam ne bi palo na pamet!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bitni delovi nekretnine vezani za finansije ukućana:

1. Prilaz

Ako ne može posetilac lako da pronađe Vaša ulazna vrata, neće moći ni energija novca. Tamni prilaz ispred vašeg doma donosi tamnu budućnost, lošu karijeru i teško skupljanje materijalnih dobara.

Korekcije: dobra rasveta (yang energija) i postavka dekoracije pored ulaza. Tim pravite "dobrodošlicu" i gostima i prihodima.

2. Nered

Ako je dom ispunjen neredom, ili malim prostorijama sa neredom ili bez rasvete (ostava, špajz), koje su nesređene i natrpane – ne treba da se iznenadite što imate finansijske probleme.

Korekcije: rasčistite nered što pre, presložite stvari u kutije i ostavite u toku noći da "gori" svetlo (yang energija rasvete oživljava mrtvu tačku u domu, a ta tačka može biti u kompasnoj direkciji stana vezanoj za karijeru, finansije ili naplaćivanje).

Ove začine i biljke unesite u kuću: Oteraćete nesreću i siromaštvo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Ulaz

Ulazna vrata su deo prostora koji predstavlja ulazak energije, ulazak novih mogućnosti i dolazak novca. Ulazna vrata su glavna cev novčanog toka. Pravilo kaže: ako kurir ne može da nađe vaša vrata kada vrši isporuku, neće vas naći ni novac! Ako su vrata prevelika: sve prolazi pored korisnika prostora. Ako su vrata premala: ljudi su pohlepni i sebični, a to nije dobro za razmenu novca. Vrata treba da se otvaraju 90°, kako bi i novac mogao slobodno da uđe.

Korekcije: "Welcome note" – viseća ukrasna dekoracija sa spoljne strane ulaznih vrata pravi dobrodošlicu mnogim stvarima, pa i novcu.

4. Unutrašnji "pogled"

Ako su prozori ono što vidite kada uđete u vaš dom, nećete ni novac zadržavati.

Korekcije: postavka dekorativnih saksija sa cvećem na sims prozora, ili keramička statua, može da ublazi odlazak istog.

Ako su stepenice koje vode na dole ili na gore, prvo što vidite kada uđete u dom, brzo će se gubiti stečeni prihod.

Korekcije: postavka ukrasne žardinjere na prvi stepenik (gazište stepenika do rukohvata), koji se vidi sa ulaza.

Privlače nesreću, siromaštvo i bolest: Rešite se što pre ovih kućnih navika!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Pozicija doma i gubitak finansija

Dom na kraju T raskrsnice: novac se redovno gubi. Dom u delu slepe ulice: visina prihoda nikada nije zadovoljavajuća. Dom sa nizbrdicom iza: finansije se "tope". Dom u suterenu: nemaština. Dom kojem je pozadina reka, ili neka druga voda: nemogućnost plaćanja računa.

6. Unutar doma

Greda iznad šporeta: problem sa finansijama. Greda iznad radnog stola: nedovoljno zarađivanje. Prljav frižider: neplaćeni dugovi. Prljava rerna: problem sa finansijama. Prljav šporet: zagarantovani finansijski problemi.

Poradite na energiji vašeg doma. Napravite ćup bogatstva. Aktivirajte prihode upotrebom novčanika i novčanica-aktivatora. Budite otvoreni za prijem. I verujte…

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs