Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Bika: Ključni period na poslovnom planu!

Pripadnici ovog znaka, koji su zaposleni u državnim institucijama ili se bave odgovornim poslovima, mogu očekivati napredovanje

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Bika: Ključni period na poslovnom planu!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Za većinu Bikova na poslovnom planu april mesec biće ključan mesec u 2018. godini. Do sredine aprila retro Merkur može vam pomutiti neke planove i uneti svađu u kolektiv ili sukobe sa kolegama sa kojima već duže vreme ne možete da nađete zajednički jezik. U prvoj polovini meseca ne bi trebalo da dogovarate neke važne i velike poslovne projekte ili da potpisujete značajne ugovore i transakcije većih suma.

Pun mesec već 1. aprila može doneti dobru saradnju sa ženama ili doneti odlično poslovno partnerstvo sa Vagom, Škorpijom ili Ovnom. Venera iz vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Plutonom i Marsom iz vašeg astrološkog polja kreativnosti, pa će period od 4. do 19. aprila za većinu Bikova koji se bave kreativnim poslovima biti sudbinski plodonosni. Pripadnici ovog znaka, koji su zaposleni u državnim institucijama ili se bave odgovornim poslovima, mogu očekivati napredovanje.

Pravi karakter žena prema horoskopu: Vage su pametne i sofisticirane, Device su anđeli!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Već 5. aprila Venera ulazi u znak Bika i ostavlja za sobom neke sukobe unutar veza ili nedoumice u vezi sa jednim Ovnom, Škorpijom ili Lavom. Konjukcija dve veoma teške planete Marsa i Saturna u periodu od 1. do 4. aprila većini Bikova doneće kočnice u ljubavi, mogućnost obnavljanje neke stare veze, a mnogi od vas mogu ući i u tajnu vezu. Ipak, nakon teških aspekata Bikovi ulaze u mirniju fazu od 5. aprila kada ih očekuje procvat na svim poljima, pa tako i na ljubavnom. Biće miljenici zvezda, a Venera – vladar njihovog znaka praviće odlične aspekte sa Marsom i Plutonom sve do 20. maja, kada ih očekuje period stabilnosti, ali novih ljubavi.

Slobodne Bikove sredinom aprila očekuje velika ljubav sa osobom iz inostranstva ili veza na daljinu. Postoji mogućnost i susreta na nekom kraćem putu sa osobom u znaku Jarca, Device ili Vodolije.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs