Socijalni eksperiment

Devojka se pretvarala da je pijana: Reakcije nepoznatih muškaraca će vas duboko uznemiriti! (VIDEO)

Misleći da je mlada žena potpuno pijana, svi muškarci sa kojima je razgovarala su pokušali da je odvedu kod njih kući. Čak su se dvojica mladića pred kraj snimka svađali ko će od njih da je "privede"
Lifestyle
06:00h Autor:
Devojka se pretvarala da je pijana: Reakcije nepoznatih muškaraca će vas duboko uznemiriti! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Jedna zgodna brineta učestvovala je u socijalnom eksperimentu tokom kojeg se pretvarala da je pijana u sred belog dana, želeći da sazna kako bi nepoznati ljudi reagovali u realnoj situaciji. Videvši je u takvom stanju, muškarci su joj masovno prilazili pokušavajući, navodno, da joj pomognu.

http://www.youtube.com/watch?v=Yvq6pH5Rheg
devojka
određene autobuske stanice, iskoriste situaciju!

Naime, misleći da je mlada žena potpuno pijana, svi do jednog su pokušali da je odvedu svojoj kući. Čak su se dvojica muškaraca pred kraj snimka svađali ko će od njih da je "privede".

Nakon što ih je na kraju razgovora devojka "oduvala" rečima da joj je ustvari dobro, muškarci su ostajali u potpunom čudu, ne shvatajući šta im se upravo desilo.

Iako je u pitanju samo socijalni eksperiment i devojci nije bilo ništa, upravo ovakve stvari na pravi način skreću pažnju na to kakve sve kobne posledice mogu da se dese ne samo devojkama, već svima kada su pod tolikim uticajem alkohola da ne mogu da vladaju sobom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs