Neverovatno

Zaprosio devojku sa 99 Ajfona, potrošio 82.000 dolara: Ipak je rekla NE (FOTO)

Mladić je za uređaje platio više od 80.000 dolara, onoliko koliko zaradi za dve godine, a devojka je pred znatiželjnim prolaznicima i prijateljima odbila bračnu ponudu
Lifestyle
21:40h Autor:
Zaprosio devojku sa 99 Ajfona, potrošio 82.000 dolara: Ipak je rekla NE (FOTO)
Foto: Printscr / YouTube

"Dan samaca" slavi se u Kini još od 1990. godine, svakog 11. novembra, a tom prilikom uglavnom muškarci pokušavaju da zadive svoju nežniju polovinu neobičnom prosidbom, kako sledeće godine više ne bi slavili ovaj praznik.

Prosidba godine - mladić napravio nameštaj da bi mogao da sakrije prsten! Neverovatan video pogledajte OVDE.

Međutim, ovaj put desilo se nešto jako neobično - jedan mladić potrošio je čak 82.000 dolara, što je vrednost jednaka njegovoj dvogodišnjoj plati, kako bi iznenadio svoju devojku. Ali, nije toliko čudna ni svota novca, koliko njegovi pokloni, ali i njen odgovor.

OVDE pročitajte kojih 11 znakova ukazuju da treba da se udate na njega!

Naime, mladić je kupio čak 99 mobilnih telefona Ajfon 6, koji je trenutno najskuplji telefon koji dolazi iz ove kompanije, od kutija sa telefonima napravio veliko srce, a u rukama je držao plišanu igračku i gomilu čokoladica.

http://www.youtube.com/watch?v=jITOhbROi3A
prsten
"standardna" prosidba.

Radoznali posmatrači okupili su se, fotografisali, snimali i jedva čekali da čuju "Da", ali su svi, uključujući i nesuđenog mladoženju, ostali u čudu kada je devojka jednostavno rekla "Ne".

Kojih 5 izgovora muškarci najčešće koriste kada žele da izbegnu brak, saznajte OVDE.

Izgleda da će mladić možda ipak čekati i sledeći "Dan samaca" bez supruge, ali, srećom, već postoji mnogo zainteresovanih za svih 99 skupih telefona, po umanjenoj ceni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs