SIN NAJBOGATIJEG SULTANA NA SVETU SE ŽENI: Princ od Bruneja je živeo razuzdano, a MOĆNA žena ga OVAKO smirila preko noći

Princ Abdul Matin od Bruneja se ženi sledeće godine - zvanično je potvrđeno, i to sa drugaricom iz detinjstva!

Lifestyle
01:27h Autor:
SIN NAJBOGATIJEG SULTANA NA SVETU SE ŽENI: Princ od Bruneja je živeo razuzdano, a MOĆNA žena ga OVAKO smirila preko noći
Foto: Printscreen Instagram - tmski

Princ Abdul Matin od Bruneja, sin najbogatijeg, ali i najbahatijeg sultana na svetu Hasanala Bolkiaha, slovio je za neženju o kojem su maštale mlade dame širom sveta, ali njegov status će se početkom godine promeniti. Njegovom razuzdanom životu stala je na put njegova drugarica iz detinjstva, koju će u januraru 2024. godine odvesti pred oltar.

Ima 32 godine i stasom obara sa nogu brojne pripadnice lepšeg pola, a na svojim društvenim mrežava neretko objavljuje i izazovne fotografije.

Lepuškasti sin prebogatog sultana Hasanala Bolkijaha važi za jednog od najpoželjnijih mladoženja, naročito u Aziji. Završio je međunarodnu politiku na Kings koledžu u Londonu, u vojnim snagama je pilot helikoptera, aktivan sportista, koji igra i polo u reprezentaciji Bruneja, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah, igra golf, piše RTS.

Ipak, najčešća zanimacija mu je postavljanje na Instagramu fotografija o svom luksuznom životu, hobijima i strastima, među kojima je i skupljanje tigrova i drugih divljih životinja.

Deseto je dete sultana Bolkijaha, najduže vladajućeg monarha na svetu, i peti u redu za nasledstvo.

Mnoge potencijalne "udavače" koje za njim uzdišu ostale su duboko razočarane, jer je u javnost ovih dana dospela jedna pozivnica. Za venčanje. Od januara, Matin neće više biti neženja.

Izabranica je Aniša Rosnah Adam, njegova poznanica još iz detinjstva, unuka jednog od savetnika sultana od Bruneja i, prema nekim medijskim navodima, vrlo sposobna poslovna žena, vlasnica kompanije za proizvodnju svile kao i turističke agencije. Njen brat je prinčev blizak prijatelj. Vest o njihovoj vezi nije novost, jer se Aniša već pojavljivala u pratnji princa na venčanjima njegove dve sestre.

Kraljevska svadba, kako je uobičajeno kad sultan od Bruneja ženi ili udaje nekog od svojih potomaka, trajaće deset dana, a svečanosti počinju 7. januara. Islamska ceremonija održaće se 11, a civilno venčanje 14. januara, posle čega će uslediti i svečani banket. Svile, kadife, zlata i dragog kamenja neće manjkati, sigurni smo.

A i za one što za princom i dalje uzdišu ima još nade. Uostalom, i Matinov otac, sultan od Bruneja ima "samo" tri zakonite supruge.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs