Neopisivo bogat

Opako zgodan princ od Bruneja: Život koji bi svi želeli da žive makar jedan dan! (FOTO)

Najpoznatiji od 12 dece čuvenog sultana

Vip priča
Autor:
Opako zgodan princ od Bruneja: Život koji bi svi želeli da žive makar jedan dan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Postoje mnoge stvari koje ne znamo o azijskoj zemlji Brunej, malenoj naciji smeštenoj na ostrvu Borneo.

Ipak, sa druge strane, znamo da je sultan od Bruneja neverovatno bogat čovek, koji obožava zlato, sve ono što je najskuplje i najekskluzivnije, kao i da poseduje jednu od najneverovatnijih kolekcija skupocenih automobila.

Njegov sin, princ od Bruneja, takođe bez mnogo stida i skromosti predstavlja svoje bogatstvo.

Jedan od najskupljih fudbalera je samo ove godine zaradio 111 miliona: Na šta svoje bogatstvo troši skromni Lionel Mesi! (FOTO, VIDEO)

Sa svojih dvadeset i šest godina, njegovo kraljevsko visočanstvo, princ Abdul Matin uživa da deli fotografije svog neverovatnog života i avantura sa svojih 733.000 pratilaca na Instagramu, gde je poznat jednostavno, kao Matin.

Obeleženi od detinjstva: Ljudi sa mladežom na ovih 12 mesta rođeni su za bogatstvo i velike uspehe!

On je jedan od pet sinova i sedam ćerki koji su deca vladara Bruneja, sultana Hasanala Bolkiaha. Sa ocem, čije se bogatstvo procenjuje na 20 milijardi dolara, njegov životni stil od samog starta bio je poprilično raskošan.

Matin uživa u igranju poloa, letenju privatnim avionima, a pozamašnu količinu svog vremena po svemu sudeći provodi na plažama i društvu divljih životinja.

Ona je najbogatija žena sveta: Ima samo 20 godina i bogatstvo od 900 miliona dolara!

Ipak, nakon jednog datog intervjua, mladi princ je opisan kao prizeman čovek koji ne voli da se hvali bogatstvom svoje porodice, koji je više zainteresovan za jednostavan život, stvari koje voli, vreme provedeno sa porodicom i prijateljma i druge plementite težnje.

Šokantna ispovest odbačene ćerke Stiva Džobsa! Posle 30 godina ćutanja otkrila jezive detalje odrastanja: Moj otac je bio najveća trula jabuka! (FOTO)

Sa druge strane, njegov život ne deluje ni malo obično, posebno ako malo dublje istražite njegov nalog na Instagramu. Pogledajte fotografije ispod i prosudite sami!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs