NAJLEPŠA POLICAJKA SE SKINULA U BIKINI I ZAPALILA SRBIJU: Svi se pitaju da li je realno imati OVAKVO TELO posle porođaja

Najlepša srpska policajka u kupaćem svakom muškarcu oduzima dah!

Lifestyle
19:11h Autor:
NAJLEPŠA POLICAJKA SE SKINULA U BIKINI I ZAPALILA SRBIJU: Svi se pitaju da li je realno imati OVAKVO TELO posle porođaja
Kako najlepša srpska policajka izgleda u kupaćem?, Foto: Printscreen/instagram

Policajka Lidija Takač iz Novog Sada ima pomalo neobično zanimanje za ženu, što veoma privlači pažnju medija, a i prolaznika. Dok je na zadatku, blista u uniformi, te niko ne može da ostane ravnodušan na njen izgled! Iako je je veoma stroga i predana poslu, susreće se sa raznim predrasudama, ali je one ne dotiču.

Na društvenim mrežama je, takođe, popularna, a neretko deli detalje iz svog privatnog života. A kako je trenutno na odmoru sa ćerkom, slike sa plaže u neodoljivom izdanju izazvaju pregršt reakcija i komentara!

Komplimenti na račun njenog izgleda pljušte, „nepristojne“ ponude i fore na račun njene profesije još više.

„Hapsi me i vodi me sa sobom“. „Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“. „Daj me privedi, veži me lisama", "Woooow, mamička", "Prelepa sirena"

Ona je objavila fotografiju u kupaćem kostimu ljubičaste boje koji dodatno ističe njenu figuru. Lidija ima izvajano telo sa pločicama na stomaku, i to nakon porođaja.

Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast - zapazila je jedna dama.

Naime, ova lepa Novosađanka nezvanično je najlepša policajka Srbije. Ona je postala i prava zvezda na Instagramu, gde je prati preko 160.000 ljudi. Tu ona rado deli fotografije u uniformi, ali i one u elegantnim izdanjima.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram/lidijatakac

Ima i onih koji će na osnovu ovakvih fotografija konstatovati da je „prelepa da bi bila pandurka“ ili proceniti da devojci koja tako izgleda i tako se slika nije mesto u policiji, iako ni i ne znaju kakve su njene kvalifikacije i sposobnosti. Inače, Lidija je diplomirana pravnica.

Nedavno je postala mama devojčice, što se po njenom izgledu nikako ne bi reklo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs