ONA JE NAŠA NAJLEPŠA ODBOJKAŠICA KOJA RASTURA NA TERENU: Izgledom ostavlja sve BEZ DAHA, a zaveo ju je OPASAN FRAJER

Odbojkašice Srbije nastavljaju dominaciju, pobedile su Holandiju i plasirale se u finale Evropskog prvenstva! A među njima jedna mlada dama posebno privlači pažnju.

Celebrities
10:23h Autor:
ONA JE NAŠA NAJLEPŠA ODBOJKAŠICA KOJA RASTURA NA TERENU: Izgledom ostavlja sve BEZ DAHA, a zaveo ju je OPASAN FRAJER
Ko je naša najlepša odbojkašica?, Foto: Printscreen Instagram / lazaaa7

Naše odbojkašice ne prastaju da nas oduševljavaju neverovatnom igrom i rezultatima, kao i timskim duhom! A deo pobedničke ekipe je i jedna posebna mlada dama, za koju svi kažu da je jedna od najlepših mladih sportistkinja na ovim prostorima - Katarina Lazović!

Katarina Lazović
foto: Printscreen Instagram / lazaaa7

Osim što maestralno pokazuje svoje veštine na terenu, krasi je posebna harizma kojom pleni, a osmehom osvaja. Može da se pohvali i savršenim modnim ukusom, te je neretko i inspiracijam mnogim tinejdžerkama. Za svaku priliku izabere idealnu kombinaciju, koja savršeno pristaje njenom i te kako vitkom telu.

Katarina Lazović rođena je 12. septembra 1999. godine i prve korake na terenu napravila je u OK "Vizura", a zatim je preko poljskog "Lođa" stigla i do "Monce".

Od 2022. godine je deo tima kineskog "Peking BAIK-a". Bila je kapiten naše podmlađene selekcije u Ligi nacija u Riminiju i pokazala još jednom da je budućnost srpske odbojke sjajna. Osim nje, skoro pa nemoguće rezultate beleži i njena koleginica Tijana Bošković, a dugogodišnjom maestralnom igrom oduševljava sve i Maja Ognjenović.

Na dresu gotovo uvek nosi broj 2, a iako igra na poziciji primača želela bi da se oproba kao tehničar.

Sjajni rezultati

Sa reprezentacijom Srbije je osvojila zlato na Svetskom prvnestvu 2022. i na Evropskom prvenstvu 2019. godine, kao i srebro 2021, ali i bronzanu medalju u Ligi nacija. Saigračice je zovu Laza ili Nina, a ostaće upamćeno kada je jednom prilikom odgovorila na 1.100 poruka navijača za manje od dva sata.

Ljubav sa sportistom

Uživa u vezi sa košarkašem Nemanjom Dangubićem, koji je u karijeri igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan, a sada je član Estudijantesa. A povremeno nastupa i za reprezentaciju Srbije.

Ovaj savršeni sportski par, kako mnogi ističu na društvenim mrežama, trudi se da svoju privatnost sačiva od medija, te ponked na njihovim Instagram profilima osvane neka zajednčika fotografija koja pokazuje da ljubav i dalje cveta.

Preokret u karijeri

Na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Japanau Laza je dobila priliku da zablista u punom sjaju i jedva je dočekala! U poslednjoj odlučujućoj utakmici sa Poljskom tokom četvrtog seta rezultat je bio 22:22. Selektor Zoran Terzić je pozvao Katarinu iz “ćoška” i pitao:

– Hoćemo da ih razvalimo servisom?

Uz osmeh najmlađe dobio je odgovor:

– Naravno!

Lazovićeva je ušla, okrenula se prema dijagonali, odservirala suprotno poljskih očekivanja, po paraleli, nedugo zatim, naš tim je imao meč loptu. Ponovila je “proces” još jednom, a malo potom je bila u gomili sa svojim saigračicama slaveći pobedu.

Javnost je imala priliku da upozna jednu mladu damu koja od tog moneta samo niže uspehe.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / lazaaa7

Bilo je stvarno sjajno, nezaboravno. Prvi put sam se našla u ovakvom društvu saigračica. Drago mi je što smo uspele odmah da rešimo sve dileme, da se odmah plasiramo na Olimpijske igre. Poljska je bila dostojan rival, imali su podršku sa tribina, dobro su igrale, ali mislim da je presudio naš kvalitet i kolektiv - rekla je lepa odbojkašica.

Na pitanje da li je osećala strah i tremu u tom presudnom momentu Kaća je imala spremljen odgovor:

Ma kakvi, ni najmanje. Mnogi igrači sanjaju ovakav trenutak, da dobiju šansu. Imala sam tu sreću, zahvalna sam selektoru na poverenju i nadam se da sam očekivanja i opravdala - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs