SVADBA SPRKINJE PROGLAŠENA ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH NA SVETU U 2022: Rame uz rame sa Džej Lo i Kortni Kardašijan

Mnoga venčanja poznatih obeležila su 2022. godinu, a među njima je i svadba jedne od najlepših Srpkinja.

Lifestyle
15:59h Autor:
SVADBA SPRKINJE PROGLAŠENA ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH NA SVETU U 2022: Rame uz rame sa Džej Lo i Kortni Kardašijan
Svadba poznate Srpkinje proglašena za najlepšu na svetu, Foto: Profimedia/editorial images

Nakon dve godine pauze urokovane korona virusom, proslave i venčanja u 2022. vratila su se na velika vrata. Tim povodom prestižni magazin "Vogue" napravio je listu od osam najlepših venčanja u godini koja je na samom kraju.

Na oduševljenje mnogih među njima se našla i bajkovita svadba jedne Srpkinje, ali pre toga da se prisetimo venčanja koja su definitivno obeležila 2022. godinu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Na prvo mestu naravno našlo se venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka, koji su svoju obnovljenu romansu konačno krunisali brakom.

Dženifer Lopez konačno se udala za Ben Afleka
Dženifer Lopez konačno se udala za Ben Afleka foto: Profimedia/editorial images

Zanimljivo je da se sve odigralo u Benovoj vili u Džordžiji gde je trebalo i prvi put da se venčaju pre 19 godina. Tada su odustali od svega jer je pritisak javnosti bio prevelik, no, ovaj put njihovu ljubav ništa nije moglo da poremeti.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Veliku pažnju javnosti privuklo je i venčanje Bruklina Bekama i Nikole Pelc, a reko bi se da je na kompletnu bajkovitu ceremonju senku bacila svađa Viktorije Bekam i njene snahe. Ipak, pored svih peripetija par se venčao na luksuznom imanju Nikolinog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Kortni Kardašijan i Travis Barker

O venčanju Kortni Kardašijan danima nije prestajalo da se priča. Na svečanoj ceremoniji u Portofinu u Italiji, pred najbližim prijateljima i porodicom udala se za svog izabranika Travisa Barkera. Svi su bili oduševljeni njenim velom sa Devicom Marijom koji je bio dug nekoliko metara.

Kortni Kardašijan nosila je veo dugačak nekoliko metara
Kortni Kardašijan nosila je veo dugačak nekoliko metara foto: Profimedia

Ova venčanja sa razlogom su se našla na listi najlepših, a na njoj je i svadba jedne od najlepših Srpkinja. U pitanju je manekenka i voditeljka Nina Seničar, koja je sudbonosno "da" izgovorila dugogodišnjem partneru, inače zvezdi filma "Maverick", Džeju Elisu.

Par je venčanje organizovao u Italiji, u prelepoj Toskani, a lokaciju je odabrala upravo naša voditeljka koja je, kako je više puta istakla, oduvek maštala da se uda na nekom ovakvom mestu. Inače, Nina je trebalo da se uda još 2020. godine, ali im je planove pomrsila pandemija.

Nina se za odlučila za venčanicu modne kuće Dolce&Gabbana, koja je za ovu priliku dizajnirana po meri. Od nakita, mlada je nosila par dijamantskih minđuša koji su joj služili kao „nešto što je pozajmila“ od najbolje prijateljice, dok je prsten njene bake bio „nešto staro“. Ceremonija je održana u strogoj tajnosti i to u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs