urnebesno!

OVO JE DEFINITIVNO NAJLUĐE VENČANJE U SRBIJI IKAD: Kada vidite šta se sve desilo u crkvi, mislićete da ste deo KOMEDIJE

Najluđe venčanje u Srbiji napravilo je pravo buru na mrežama!

Lifestyle
14:18h Autor:
OVO JE DEFINITIVNO NAJLUĐE VENČANJE U SRBIJI IKAD: Kada vidite šta se sve desilo u crkvi, mislićete da ste deo KOMEDIJE
Najluđe venčanje u Srbiji ikada, Foto: Shutterstock

Venčanje bi trebalo da bude jedan od životnih događaja kojeg će se mladenci uvek sećati uz osmeh na licu! Međutim, nekad stvari krenu da se odvijaju potpuno suprotno od vaših očekivanja! Tako je jedna korisnica Tvitera, koja je upisana kao "Đeljanja" podelila sa pratiocima šta joj se sve izdogađalo na svadbi! Iako tada njenom suprugu i njoj nije bilo baš prijatno, sada kad se sete tog dana, uvek se nasmeju do suza.

Naime, krenulo je po zlu, te su doživeli su neverovatnu „seriju nesrećnih događaja“, a kada ih pročitate, verovatno ćete pomisliti da je pred vama scenario za neku komediju.

venčanje
foto: Shutterstock

- Hajlajt moje svadbe je zapravo bilo crkveno venčanje gde se desilo sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi. Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo i samim tim mi cimnula glavu unazad toliko jako da umalo nisam pala kao pokošena (hahah) - priča kroz osmeh mlada.

Posle kume, i pop je imao poteškoća sa stavljanjem njene krune.

- Onda se pop mučio da mi namesti krunu i na kraju ju je namestio -ukrivo, kao da sam retardirana - ističe devojka.

Mlada, Venčanje
foto: Shutterstock

Potom su kolabirale i svekrva i kuma.

- Kuma je kolabirala iza mene i još se na to pop derao na goste koji su prišli da pomognu, jer zaboga prekidaju svadbu, plus meni nije dao da joj priđem. Posle toga mi je i svekrva isto kolabrirala. gde je pop nastavio nonšalantno kao da se ništa ne dešava - nastavlja svoju urnebesnu priču.

Na kraju je kruna spala, a pop je držao govor od 20 minuta nakon venčanja.

- Kruna mi je pala s glave nasred crkve. Pa je pop zaboravio da nam kaže da se poljubimo, gde je fotograf morao na to da ga podseti. I kada smo pomislili da j je gotovo, pop je držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva, minuti su bili u pitanju - zaključuje žena.

mlada i mladoženja, svadba, Vencanje
foto: Shutterstock

Čim je objavila svoju priču, društvene mreže su se usijale od komentara. I drugi bračni parovi su krenuli da dele svoja nesvakidašnja iskusta, a neka od najsmešniji su:

  • Meni se zapalila venčanica, išli iza mene, gazili po njoj!
  • Naš pop zvao na mobilni da vidi gde smo i da li dolazimo, jer smo, naravno, kasnili.
  • Ulazi pop letos u crkvu, zapeklo, 40 stepeni i kaže:"Joj kakav je ovo pakao!
  • Nije ovo ništa, zamisli kada pop zaboravi da je venčanje zakazano, a mladenci i gosti dođu u zakazano vreme i “poljube” zakljucana crkvena vrata. Na kraju sve ispalo dobro, dosao drugi sveštenik, posle 2 sata.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs