RASKOŠNO

BAJKOVITO VENČANJE NINE SENIČAR: Proslava u Toskani koštala je pravo bogatstvo, a o njenoj venčanici piše i čuveni VOGUE

Nina Seničar i njen izabranik nisu skidali osmeh sa lica

Star wedding
09:35h Autor:
BAJKOVITO VENČANJE NINE SENIČAR: Proslava u Toskani koštala je pravo bogatstvo, a o njenoj venčanici piše i čuveni VOGUE
rpve slika sa venčanja nine seničar, Foto: Profimedia

Poznata glumica i voditeljka Nina Seničar, nakon višegodišnje veze sa američkim glumcem Džejom Elisom, odlučila je da stane na ludi kamen.

Par se venčao u Italiji pre par dana, dok je Nina na svoj Instagram profil podelila romantične slike sa venčanja.

Nina Seničar i Džej Elis
foto: Profimedia

Nina se odlučila za klasičnu belu venčanicu poznatog modnog brenda Dolče & Gabana, dok je mladoženja nosio bordo odelo, koje je činilo predivan kontrast sa venčanicom.

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, upravo po Nininoj želji.

"Oduvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tu išli na prvo putovanje zajedno" - Rekla je Nina za Vog magazin, koji je takođe podelio fotografiju sa venčanja.

Par je sve vreme planove oko organizacije venčanja držao u tajnosti, dok je sama organizacija koštala čitavo bogatstvo. Ali nema sumnje da je ovo venčanje iz bajke.

- Ja sam njega zvala na večeru, odvela sam ga na večeru i ja sam je i platila. Imala sam neku drugu ideju kako će se to razviti, ali se nije tako razvilo. Iz razloga što je on imao neku potpuno drugu ideju u glavi. Ako njega pitaš on će reći da kada me je video, rekao je sebi da će da me oženi. Kao što sam rekla ja sam imala totalno drugu ideju u glavi.

Mislila sam da će to biti nešto kraćeg roka, a ispostavilo se da će to biti čovek mog života - otkrila je Seničar nedavno u jednoj tv emisiji kako je upoznala svog supruga.

Podsetimo, Nina se 2019. godine porodila kada je na svet donela ćerku Noru.

- I tek tako, naši životi su dobili novi smisao! - napisala je Nina nakon porođaja.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs