OBAVEZNO PROČITAJTE

Posle kiše uvek dođe duga: Bog ima savršen plan za nas u svakom trenutku, čak i kad se čini kao da se sve oko nas ruši!

Od sudbine se ne može pobeći, sve što nam pripada biće naše, pre ili kasnije

Lifestyle
Autor:
Posle kiše uvek dođe duga: Bog ima savršen plan za nas u svakom trenutku, čak i kad se čini kao da se sve oko nas ruši!
Foto: Shuterstock

Da bi došli do uspeha ponekad je neophodno proći kroz pravi brodolom.

Da li osećate kao da ste zarobljeni na mestu na kojem mislite da ne pripadate? Da li ste dali sve od sebe da postignete nešto,a li vam to nije pošlo za rukom?

Da li se odećate kao da vaše želje nisu ispunjene, a Bog ne čuje vaše molitve?

Kad se nađete u ovakvoj situaciji budite sigurni da vas Bog testira i usmerava na pravi put. Ni jedno iskušenje u životu se ne dešava bez razloga.

Sve muke i sav bol su samo privremeni i deo su puta ka uspehu. Niko još nije postgao velike stvari, a da se nije pomučio. Zapamtite ovo dobro, sve što se dogodi ili ne u vašem životu, ima svoj razlog. Da biste razumeli iz kog razloga prolazite kroz sve to, samo morate biti strpljivi.

Nikog u životu ne srećemo slučajno: Svako poznanstvo ima svoju svrhu, ali i cenu!

foto: Shuterstock

Razmilsite dobro, da li vam je Bog ikada poslao teret koji niste mogli da izdržite. Odgovor je verovatno ne, jer on nikad ne stavlja čoveka pred prepreke koje nije u stanju da pređe.

Teški periodi su sastavni deo života, ali ako razmislite svaki put ste izašli jači iz svega. Sreća i uspeh moraju da se zasluže. Što pre shvatite prepreke u životu kao test koji će vas učiniti jačim to će život postati lakši.

Nakon svake kiše dolazi sunce. Da nije bilo oluje nikad ne bismo videli dugu, zato budite zahvalni i za sve probleme koji su nam nametnuti jer vas pripremju za lepšu budućnost.

Ja imam jednu predstavu detinju, da sam nekad živeo na Cetinju...

foto: Shuterstock

Ako ne dobijete ono što zarko želite to je zato jer vam to i ne pripada. Skretanje sa puta nas možda štiti od nekih većih nevolja koje bi nas zadesile da smo nastavili putem koji smo zacrtali.

Verujem da ako mi Bog ne da ono za šta se molim to je zato jer ima bolji plan za mene. Kad naučite da živite po ovim pravilima, život postaje srećniji.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs