Olakšajte sebi

Hod kao po oblacima: Trik da vam letnja obuća bude udobna!

Zaboravite na žuljeve i bol

Leto sa LIDLom
Autor:
Hod kao po oblacima: Trik da vam letnja obuća bude udobna!
Foto: Promo

Obuća za leto je jedna sasvim posebna priča - zbog vrućina koje se spremaju, letnji modeli moraju da budu pre svega udobni i lagani, naročito kada je u pitanju zatvorena obuća koju nosimo na posao, u šetnju, uveče do grada...

Ovo je posebno važno za ljude koji puno stoje ili hodaju, jer uz visoke letnje temperature i puno hodanja stopala otiču, a koža na ovom mestu je jako osetljiva. Rezultat toga su često žuljevi i rane zbog kojih posle ne možemo da obujemo sandale, cipele na bosu nogu...

Da biste sebi obezbedili udobnu letnju obuću, ne morate da kupujete nekoliko novih, skupih pari - dovoljno je da nabavite kvalitetne uloške koji će vam bukvalno olakšati život!

Kad birate uloške za obuću, pazite da su u pitanju mekani ulošci sa aktivnim odvodom vlage (neophodno u letnjim danima!) i koji garantuju rasterećivanje stopala i zglobova.

Lidl u okviru svoje specijalne letnje ponude "Leto je uvek u modi" nudi gel uloške visokog kvaliteta po neverovatnoj ceni, koji će vam obezbediti sve što je potrebno da ovog leta zaboravite na žuljeve i rane na osetljivoj koži stopala!

foto: Promo

Reč je o gel ulošcima sa sa integrisanim mekanim delom na peti i prednjem delu stopala, sa gazištem obloženim TPR gelom, zbog čega ćete imati utisak da hodate po oblacima, čak iako je reč o starom paru obuće!

Specijalni ulošci stabilizuju zadnji deo stopala, a istovremeno pružaju svojevrsni osećaj hlađenja i ne dozvoljavaju znojenje stopala, a sve to zahvaljujući funkcionalnim Coolmax vlaknima.

Ovi sjajni gel ulošci za žene i muškarce dostupni su u veličinama od 36 do 45, pa baš svako može da pronađe svoj idealan par!

Pored toga, u okviru ove specijalne ponude pronaći ćete i fenomenalnu obuću bez koje se ne može na plaži - japanke i papuče za plažu za žene, muškarce i decu, kao i specijalne espadrile za vodu, koje koje će vas zaštititi od oštrih školjki, kamenja i vrelog peska.

foto: Promo

Požurite u najbliži Lidl i nabavite sve što vam je potrebno da ovog leta hodate kao po oblacima, bilo da ste u gradu ili na plaži, a sve to uz fenomenalan odnos cene i kvaliteta!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs