Obratite pažnju

4 ključna kriterijuma za kupovinu letnje odeće: Mogućnost vraćanja je jedna od najvažnijih!

Pametna kupovina znači da moramo da budemo sigurni da na kraju nećemo ostati i bez novca i bez stvari

Leto sa LIDLom
13:49h Autor:
4 ključna kriterijuma za kupovinu letnje odeće: Mogućnost vraćanja je jedna od najvažnijih!
Foto: Shutterstock

Na leto nam svašta treba, ali kupovina garderobe nekako nam je i najneophodnija i najdraža. Ipak, ne treba da kupujemo sve što nam se svidi, već da ispoštujemo tri kriterijuma koja se tiču same odeće.

Četvrta, ali zapravo možda najvažnija stavka, jeste mogućnost vraćanja robe - ako se iz bilo kojeg razloga predomislimo, opcija vraćanja nudi nam sigurnost da na kraju nećemo ostati i bez novca i bez odeće.

Kvalitetan materijal

Prvo na šta treba obratiti pažnju kada je u pitanju letnja garderoba jeste materijal. Koža tokom velikih vrućina postaje dodatno osetljiva, pa birajte komade od pamuka i fine viskoze ako želite da izbegnete crvenilo, iritaciju, preznojavanje i dodatnu vrućinu. Omogućite koži da diše i obezbedite sebi osećaj udobnosti.

Moderan izgled

Kada obučemo nešto lepo i moderno, samopouzdanje nam se podiže, zbog čega se osećamo bolje u svojoj koži. Pored kvalitetnog materijala, gledajte da komadi koje kupujete budu i modernog kroja i dezena.

foto: Promo

Pristupačna cena

Baš zato što treba svašta da kupimo, a pritom i da se pripremimo za letovanje, treba da potražimo mesto na kojem možemo da kupimo kvalitetnu i modernu odeću, a da pritom ne ostanemo praznog novčanika, već da nam ostane i za druge svakodnevne potrepštine.

Mogućnost vraćanja

Realno, danas retko ko ima vremena da natenane isprobava odeću i razmišlja, vaga i odlučuje šta će da kupi. U žurbi često kupujemo bez probanja, a nekad i zato što smo ubeđeni da će nam nešto dobro stajati, da nam je neophodno, da nam se baš slaže uz onaj neki komad koji već imamo.... Često se i prevarimo, pa nam ti komadi uopšte ne odgovaraju ili iz nekog drugog razloga želimo da ih vratimo, ali retke su radnje koje daju takvu mogućnost, naročito kada prođe nekoliko dana.

Verovatno se pitate da li u Srbiji uopšte postoji prodavnica čiji proizvodi ispunjavaju sva četiri ključna kriterijuma? Da, postoji!

Lidl je za vas pripremio letnju kolekciju kvalitetne i moderne odeće po veoma pristupačnim cenama, a ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, možete da je vratite u roku od 30 dana od dana kupovine, i to bez navođenja konkretnog razloga za povraćaj!

foto: Promo

U Lidl asortimanu tekstila pronaći ćete baš sve što vam treba za leto, za muškarce, žene i decu - majice, kombinezone, haljine, tunike, pantalone, šortseve, kupaće kostime, kompletnu opremu za plažu i brojne drugi proizvode pripremljene da vama bude udobno i lepo dok boravite na suncu.

Požurite u najbliži Lidl i sami pogledajte bogatu ponudu letnje odeće koja će vas oduševiti izgledom, kvalitetom i cenom koja odgovara svakom džepu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs