Uključi live stream i bodri svog favorita za Lidlovu gastro zvezdu!

Nova kulinarska zvezda srbije je na pomolu! Finale konkursa "Lidlova gastro zvezda" zakazano je za 29. jun, kada je na Lidl Srbija Fejsbuk profilu za sve pratioce organizovan i zanimljiv nagradni kviz

Leto sa LIDLom
14:28h Autor:
Uključi live stream i bodri svog favorita za Lidlovu gastro zvezdu!
Foto: Lidl/ ninipanini.rs

Nakon nekoliko krugova takmičenja, mnoštva ukusnih jela, kreativnih recepata i divnih dekoracija, šansu da postanu nova domaća kulinarska zvezda dobili su finalisti Lidlovog konkursa - Nina (@ninipanini.rs), Marijana (@kenguristyle) i Ana (@gourmana)!

Njih tri će, kao najuspešniji takmičari do sada, u subotu, 29. juna od 18h u živom prenosu na Fejsbuk kanalu kompanije Lidl Srbija odmeriti svoj talenat i kulinarsko umeće – a za sve one koji ih budu bodrili, Lidl je pripremio i kviz sa zanimljivim nagradama.

Upoznajte finaliste takmičenja za Lidl gastro zvezdu.

Nina je u toku takmičenja pokazala sve svoje talente: "Danas radim kao fotograf, pored toga kuvam, razvijam recepte, stilizujem i fotografišem hranu, a zajedno sa mužem u našem domu uzgajam povrtnjak koji je važan produžetak naše kuhinje."

Zorannah dala savršen modni savet: Leti vam od garderobe treba samo ovo!

Marijana je podelila sa nama kako je započela svoj blog: "Počela sam da blogujem o modi i nekako se nečujno, preko noći, hrana uvukla na moj feed. Publici se to dopalo, a ja sam samo pratila svoju ljubav dalje i ona me je dovela dovde, da delim recepte koji me inspirišu."

Najbolje ideje: Sve što vam treba za savršen letnji dan nalazi se ovde!

"Svet i putovanja su ono što me inspiriše kao kuvara, a svoj stil smatram šarenolikim. Kroz hranu učim o drugim kulturama i ogromna želja mi je to da prenesem ljudima kroz svoje kuvanje“, ističe Ana, treća finalistkinja takmičenja.

Najpopularniji tinejdžeri u Srbiji: Stuberi savetuju kako da se obučete za leto!

Ove tri talentovane dame će u finalnom okršaju spremati po jedno glavno jelo i jedan desert u školi kuvanja Kompot, dok će članovi žirija - food blogerke Maja Petrović (Vitki gurman), Maja Babić (Provereni recepti) i Dragana Pušica (Gaga Grne), kao i vlasnik škole kuvanja Kompot, Nebojša Anđelković – degustirati i ocenjivati jela, i na kraju odlučiti o pobedniku.

Za sve one koji budu pratili live stream takmičenja i navijali za svog favorita, Lidl je pripremio i nagradni kviz! Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva tokom prenosa finala, odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja, i imate mogućnost da osvojite interesantne nagrade. Uz to, sigurno ćete "pokupiti" par korisnih trikova da svoj sledeći kulinarski poduhvat učinite još ukusnijim.

Podsetimo, takmičenje za Lidlovu gastro zvezdu otvoreno je početkom maja za sve food kreativce koji imaju želju da napreduju i budu prepoznatljiviji u javnosti. Pobednik konkursa, osim titule najboljeg, dobija i jednogodišnji ugovor sa Lidlom, mogućnost da postane nova domaća online zvezda, kao i kulinarsku radionicu po izboru u školi kuvanja "Kompot". Osim toga, pobednik će postati i stalni saradnik kompanije, a Lidl Srbija će mu pružiti podršku i promociju putem svojih kanala komunikacije.

Podrži talenat i kreativnost - uključi Lidlov live stream i bodri svog kulinarskog favorita!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs