ZA ZAPOSLENE U LIDLU: I BONUS I POVEĆANJE plate

Sve zaposlene u Lidlu očekuju dobre vesti sa početkom nove poslovne godine – ovaj savremeni diskontni lanac najavio je povećanje zarada na svim nivoima od marta ove godine, kao i jednokratni podsticaj u visini od 50% ugovorene zarade koji će biti isplaćen sa februarskom platom.

Lifestyle
Autor:
ZA ZAPOSLENE U LIDLU: I BONUS I POVEĆANJE plate
Foto: Promo

Ovo znači da će više od 3.000 zaposlenih u ovoj kompaniji u martu primiti jednu i po platu, nakon čega sledi uvećanje zarada kojim ovaj trgovac osigurava konkurentnu prednost kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji. Već je poznato da zaposleni na poziciji prodavca u Lidlu imaju iznadprosečna mesečna primanja u sektoru trgovine hranom, a pomenuto povećanje Lidl prodavcima u proseku donosi oko 10% više na postojeće zarade.

Pored gore navedenog, u prethodnih godinu dana, Lidl je svojim zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici obezbedio i novogodišnje vaučere za kupovinu u Lidlu od 24.000 dinara, jednokratnu isplatu od 30.000 početkom jeseni i povećanje plate od oko 10% u martu 2022. To znači da su ovi zaposleni Lidla u samo godinu dana zabeležili značajnu razliku u ukupnim primanjima, pored ostalih benefita koje ovaj poslodavac nudi.

Uz pomenuto, Lidl Srbija je kao trgovinski lanac, specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji.

Lidl je nedavno, treći put zaredom, dobilo evropski prepoznato priznanje Top Employer, koji stavlja u fokus odnos kompanije prema zaposlenima i izdvaja one koje su u toj oblasti postigle najviše standarde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs