Naučite dete da pliva

Letnja zabava bez kraja za mališane!

Kako vaše dete neometano da uživa na plaži

Leto sa LIDLom
Autor:
Letnja zabava bez kraja za mališane!
Foto: Promo

Letu se raduju svi - i deca, i tinejdžeri, i odrasli, i stari. Svi jednako volimo uzbuđenje pred putovanje i trenutak kada konačno iz daljine ugledamo “plavi horizont”, a zatim i dodirnemo pesak, osetimo slanu vodu na koži...

I dok odrasli mogu za kratko vreme da isplaniraju kako će provesti dane letovanja, za decu to moramo mi da uradimo.

Dok su mali, neophodno je da na vreme smislimo kako ćemo popuniti njihovo vreme, ako ne želimo da neprestano brinemo kakav će nestašluk napraviti i tako sebi pretvorimo odmor u veliku roditeljsku muku.

Sa igračkama na naduvavanje nema šanse da pogrešite! Dobro je poznato koliko deca vole šarenilo, igračke i vodu, a kada se ta tri spoje u jednom proizvodu, zabava i dobar provod su zagarantovani!

Izaberite igračku na naduvavanje u obliku morskih životinja i sigurno ćete oduševiti mališane, a usput možete i da ih naučite nešto o podvodnom svetu. Ako je ta igračka ujedno i prskalica, to će biti pun pogodak i garancija za smeh tokom celog dana. Postoji još mnogo opcija, na primer, igračke na naduvavanje “sa zadatkom” za kreativne mališane, bokserske rukavice za male borce...

foto: Promo

Odlazak na more je odlična prilika da naučite dete da pliva. Radi sigurnosti, ali i da bi se dete lakše oslobodilo straha, nabavite šlauf na naduvavanje zanimljivog izgleda, koji će oduševiti dete, zbog čega u vodi neće želeti da se odvoji od njega, a vi nećete morati da brinete.

Ne zaboravite i lopte za plažu, kojima na pesku i u vodi može da se igra cela porodica, a kada vam sve drugo dosadi, tu je čamac na naduvavanje, u kojem mali morski istraživači mogu da se otisnu u zanimljivu avanturu po plićaku!

Lidl specijalna ponuda “Leto je uvek u modi” za vas i vaše mališane nudi baš sve što vam je potrebno da ovog leta svi zajedno uživate kao nikada do sada! U najbližem Lidlu vas čeka baš se što vam treba - od igračaka na naduvavanje do šlaufa za prve pokušaje plivanja, a sve to u najboljem mogućem odnosu cene i kvaliteta!

foto: Promo

Ako ipak ovog leta ne putujete na more, nema razloga da se dobro ne zabavite i kod kuće! Terasu ili dvorište opremite zanimljivim kreativnim bazenčićima!

foto: Promo

U ponudi je bazen “Svet džungle”, sa toboganom, prskalicom i igrom bacanja prstenova, kao i “Svet pirata” sa dva mača na naduvavanje i 5 plastičnih topovskih kugli za zabavu bez kraja!

Posetite najbliži Lidl i izaberite fenomenalne proizvode koji će vašoj deci i vama ovo leto učiniti nezaboravnim!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs