Ovo možete i vi

Lice im ne stari, telo im je vitko, šminka im ne treba: Saznali smo u čemu je tajna! (FOTO)

Svi oni imaju nešto zajedničko - izbacili su jednu namirnicu iz ishrane

Fitnes & Nutricija
Autor:
Lice im ne stari, telo im je vitko, šminka im ne treba: Saznali smo u čemu je tajna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Toliko je poznatih žena koje izgledaju neverovatno, a da pritom ne idu svakih nekoliko meseci pod nož.

Neke u pedesetim izgledaju kao da im je 35, dok one koje su zaista na sredini tidesetih imaju lice i telo kao da im je tek dvadeseta! Kako?

Nekoliko baš ovakvih javnih ličnosti imaju nešto zajedničko - odavno i zauvek su se odrekli šećera!

Ove slavne zvezde su najbolji primeri kako ćete izgledati ako iz ishrane budete izbacili rafinisane šećere:

Gvinet Paltrou (46)

Glumica smatra da trećina kalorija koje čovek unosi dolaze iz konzumiranja šećera ili belog brašna. Gvinet Paltrou je priznala da se punih mesec dana odvikavala od konzumiranja šećera. Za njenu vitku liniju i besprekornu kožu zaslužna je uglavnom makrobiotička ishrana.

Opra Vinfri je smršala 20 kg uz pomoć OVOG fenomenalnog jelovnika!

Metju Mekonahi (48)

Veliki pobornik zdravog života i vežbanja, Metju Mekonahi je odlučio da sledi načela paleo dijete. Držeći se ove ishrane, glumac je dokazao da možete da izgledate vitko ukoliko u potpunosti izbegavate prerađenu hranu, a pogotovo gluten i šećer.

Džesika Bil (36)

Još jedna glumica koju svoju vitku liniju duguje dobroj ishrani. Džesika Bil je iz svoje ishrane izbacila šećer zajedno s hlebom, mlečnim proizvodima i solju. Trudi se da sve obroke kuva sama kod kuće i izbegava gotove obroke koji su lako dostupni u prodavnicama. Njena ishrana se uglavnom sastoji od proteina i povrća, a na šećer ni ne pomišlja.

Bežite od njih ujutru: Ovih 5 namirnica nikako ne smete da jedete na gladan stomak!

Džek Ozborn (32)

Nakon što mu je 2012. godine dijagnostikovana multipla skleroza, Džek Ozborn je izbacio iz ishrane svu hranu koja potencijalno može da uzrokuje upale, poput mlečnih proizvoda, žitarica i rafinisanog šećera.

Majli Sajrus (25)

Još jedna zvezda koja ne konzumira šećer je pevačica Majli Sajrus. Ona smatra da je paleo dijeta odličan izbor kako bi se izgubio višak kilograma uz istovremeno poboljšavanje zdravlja. Izbacivanjem šećera i konzumiranjem hrane bez glutena omogućava se bolji izgled kože, kao i bolje mentalno i fizičko zdravlje.

Očistite telo od toksina za tili čas: Ovih 10 namirnica su prijatelji jetre i više nego što mislite!

foto: Profimedia

Džesika Alba (37)

Glumica svoju savršenu figuru održava tako što izbegava slatkiše, iako ih, priznaje, obožava. Ova lepa glumica unosi samo hranu koja ima nizak glikemijski indeks i redovno vežba. Nakon što se mučila s viškom kilograma u ranoj mladosti, Džesika Alba je odlučila da iz ishrane izbaci svu belu hranu, uključujući žitarice i rafinisane šećere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs