Mnogo bolje se oseća

Plan ishrane uz koji sam smršala više od 30 kg: Ovo iskustvo je promenilo moj život! (FOTO)

Neću da lažem, na početku, kad telo počne da se čisti, loše se osećaš, ali već posle par dana sam imala više energije. Osećam se fantastično, izgledam mlađe i imam puno više samopouzdanja. Čak se pojavio neko kome se i sviđam

Nutricija 03.04.2018. - 09:19h Autor: 24sata.hr
Ilustracija, Foto: Shutterstock

- Nisam imala nikakav društveni život, nikad nisam izlazila, nisam imala odeću koja mi je odgovarala, sve u svemu, stidela sam se svog izgleda - rekla je Rejes za britanski Dejli Mejl.

 

Majka dvoje dece nije samo transformisala svoje telo, nego i svoj život zahvaljujući promeni koju je napravila u ishrani, radu na sebi i čistoj odlučnosti da promeni u životu sve što joj ne odgovara.

 

Sve je počelo kad je pedesetogodišnja Rejes otkrila "123dijetu", koja se bazira na zdravom planu ishrane. Kad je jednom počela sa planom, odlučna je bila sprovesti ga do kraja.

 

Ishrana broj 1, još od 1920. godine: Leči najteže bolesti, menja psihu, sagoreva svaki gram masnoće!

- Kad sam počela sa dijetom bila sam depresivna, a sada se osećam fantastično. Kao što bi rekli moji unuci, imam pedeset i fantastična sam - rekla je Rejes.

 

- Mnogi ljudi veruju da biti na dijeti znači da uopšte ne smeš jesti neki tip hrane, ali to nije slučaj sa dijetom na kojoj sam ja bila. Tokom celog procesa držala sam se voća koje sam jela za doručak, poput jabuka i jagoda, sa kojima sam jela obični jogurt. Ručak se sastoji od salate sa proteinima i povrćem, a večere se baziraju na mesu i ribi - objasnila je Rejes.

 

- Nikad mi nije palo na pamet da bih mogla biti zadovoljna svojim izgledom. Stvarno sam srećna, ne samo fizičkim izgledom, nego i sa tim kako se osećam mentalno. Ovo je u potpunosti promenilo moj život - ispričala je.

Objasnila je da je prve rezultate videla već posle par prvih dana dijete.

 

- Neću da lažem, na početku, kad telo počne da se čisti, loše se osećaš, ali već posle par dana sam imala više energije. Osećam se fantastično, izgledam mlađe i imam puno više samopouzdanja. Čak se pojavio neko kome se i sviđam - našalila se Rejes.

 

Toliko je srećna da je ovu dijetu preporučila mnogima i nada se da će i njima pomoći da ostvare željeni izgled.

 

- Ako ste se na to odlučili, samo uradite to. Život je prekratak i treba ga živeti -zaključila je Rejes.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...