Promo

Zakoračite u Novu godinu zdravo sa Roggenartom

Neka novogodišnja večera bude bogata ali i zdrava uz Roggenart ražani hleb hrskave korice i meke unuitrašnjosti, napravljen tradicionalnom metodom
Fitnes & Nutricija
05:36h
Zakoračite u Novu godinu zdravo sa Roggenartom
Foto: Promo

Ako ste za Novu Godinu poželeli zdravlje ili da se zdravije hranite ili vitku liniju – „Roggenart“ hrskavi, zdravi i ukusni integralni ražani hlebovi su tu da vam pomognu da se te želje ostvare.

Svaki „Roggenart“ integralni ražani hleb ručni je rad i u sebi nosi umetnost, strast i posvećenost vrhunskom kvalitetu i zdravoj ishrani.

Napravljeni tradicionalnom metodom, po specijalnoj austrijskoj recepturi i tehnologiji, pravi su izbor za sve koji žele ukusnu funkcionalnu izbalansiranu ishranu . Od prirodnih su sastojaka, bez aditiva, emulgatora i hemikalija, što ih čini idealnim za osobe koje žele da se hrane zdravo i da steknu ili održe optimalnu liniju. Savršeno se uklapaju u životni stil ljudi koji biraju dobre doživljaje i vode računa o sebi.

Roggenart“ hleb prepoznaje se već na prvi zalogaj. Hrskava korica i meka unutrašnjost blago kiselkastog ukusa, nastali posebnim načinom pečenja, čine „Roggenart“ proizvode jedinstvenim na našem tržištu i prigodnim za svaku priliku i svaku trpezu. Raž od koje su napravljeni uzgajana je na poljima Donje Austrije, a obrađuje se u starom porodičnom mlinu po viševekovnoj tradiciji. Bogata je biljnim vlaknima, sadrži relativno malo glutena, sadrži lizin, vitamine B i E, proteine i minerale. Testo se kiseli prirodnim putem, što daje vrlo poseban ukus prirode našim proizvodima .

Po običaju, za doček Nove Godine neizostavna je bogata večera. To podrazumeva ukusna, ali kalorična jela i poslastice iz domaće kuhinje. Neka Vaša novogodišnja rezolucija počne baš tad! Neka večera bude bogata ali neka bude i zdrava.

Umesto belog hleba probajte Beskvasni „Baltik“, od čistog ražanog brašna, ražanog kiselog testa i vode, je najzdraviji izbor. Posni „Finski hleb“ punog je ukusa i mimo ražanog kiselog testa i ražanog brašna sadrži pet vrsta semenki. Blagi „Paorski“ blagog ukusa sa izuzetno hrskavom koricom, a mekane i sočne sredine i sadrži 70 odsto raži. Pravi izbor za sve koji tek počinju sa ražanim hlebovima.

Bečki“ hleb je sa ovsenim pahuljicama i semenkama suncokreta i donosi vam pravi ukus Beča. „Alpski“, jak planinski ukus tamne boje sa raženom sačmom od punog zrna napravljen od ražanog i malo pšeničnog brašna, daje dodatnu energiju, kao i „Singidunum“, pripremljen od 100 odsto raži.

Roggenart hlebovi svojim moćnim prirodnim sastojcima deluju blagotvorno na organizam i daju potrebnu snagu i energiju za najludju noć i zdrav zivot.

Posle praznika dodjite u neku od naših prodavnica gde vas uvek čekaju zanimljive degustacije i gde možete da saznate sve o našim proizvodima. A uz najbolji hleb, kifle i druge ukusne i zdrave stvari koje volite, možete uživati i u vrhunskoj kafi. Radujemo se vašem dolasku.

Dobrodošli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs