"JA SAM NOĆNA MORA ZA RESTORANE" Viktorija Bekam otkrila kako se hrani, a svi se pitaju kako preživljava na tome?

Bivša pevačica, a sada uspešna modna dizajnerka Viktorija Bekam otkrila je kako se hrani i time iznenadila mnoge obožavatelje

Fitnes & Nutricija
09:48h Autor:
"JA SAM NOĆNA MORA ZA RESTORANE" Viktorija Bekam otkrila kako se hrani, a svi se pitaju kako preživljava na tome?
Ishrana Viktorije Bekam zaprepastila je mnoge, Foto: Profimedia

Ishrana Viktorije Bekam postala je tema o kojoj se sve češće raspravlja. Da li je njen izgled rezultat njene rigorozne ishrane ili je jedna od srećnica koje imaju dobru genetiku, česta su pitanja.

Ipak, tajna njenog tanušnog struka je u režimu ishrane koji se sastoji od zdravih, izbalansiranih obroka koji nipošto ne sadrže mleko ili mlečne prerađevine.

Viktorija Bekam je nedavno izjavila da joj je omiljeni obrok malo soli na prepečenom hlebu napravljenom od celog zrna pšenice. Ovo otkriće ostavilo je obožavatelje u neverici, a kritike na račun nje pljuštale su na društvenim mrežama.

Viktorija Bekam pridržava se strogog režima ishrane
Viktorija Bekam pridržava se strogog režima ishranefoto: Profimedia

- To je taj ugljeni hidrat zbog kojeg se osećate udobno, a ja volim so, rekla je Bekamova.

Viktorija u svojoj ishrani obavezno razdvaja namirnice bogate ugljenim hidratima od onih koji su puni proteina.

- Za većinu restorana ja sam verovatno najgora mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da se namirnice kuvaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve - otkrila je.

Pored ishrane Viktorija Bekam redovno trenira
Pored ishrane Viktorija Bekam redovno trenirafoto: Profimedia / kolaž

Govoreći o svojoj neobičnoj dijeti izjavila je da je čak i Gordon Remzi, vrlo dobar prijatelj Bekamovih rekao da nikada nije video nekoga toliko disciplinovanog u pogledu načina na koji se hrani.

- Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri, tvrdi Viktorija.

Ono što je takođe zaslužno za njenu po mnogima savršenu liniju, je kako otkriva svakodnevno vežbanje.

- Svaki dan vežbam - vidim to kao pranje zuba, to je nešto što pod normalno radiš. Obično najpre trčim na pokretnoj traci, nakon čega sledi vežbanje prema programu mog trenera, rekla je.

Dizajnerka dan počinje tradicionalnim ispijanjem čaja ili kafe. Ipak, pre opuštanja uz ove tople napitke, Viktorija konzumira dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak, a zatim pravi neuobičajenu limunadu.

Kako tvrdi zbog toga joj koža izgleda savršeno. Viktorija navodno svež limun cedi u proključalu vodu, radi održavanja vitke linije.

Viktorija Bekam za ručak jede uglavnom bareno povrće
Viktorija Bekam za ručak jede uglavnom bareno povrćefoto: Profimedia

Posle svih ovih napitaka sledi doručak. Viktorija za najvažniji obrok u danu uglavnom bira hranu poput smutija ili ovsenih pahuljica. Njen najpoznatiji doručak ostali članovi porodice nazivaju „zeleni monstrum“, a sadrži jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čija semenke.

Viktorija ne dozvoljava sebi da se opusti čak ni kada je desert u pitanju. Prošli rođendan proslavila je uz tortu napravljenu samo od voća - lubenice, borovnica i jagoda. Ukoliko između obroka ipak oseti glad, slavna dizajnerka sebi priušti uživanje u koštunjavom voću, što daje i svojoj deci za užinu. Još njenig fotografija pogledajte u galeriji.

1 / 17 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs