ishrana viktorije bekam

VIKTORIJA BEKAM JEDE ISTO JELO 25 GODINA: Dejvid šokiran, a nutricionisti tvrde da pomaže u mršavljenju!

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam otkrio razotkrio navike u ishrani svoje supruge

Lepi & Zdravi
17:51h Autor:
VIKTORIJA BEKAM JEDE ISTO JELO 25 GODINA: Dejvid šokiran, a nutricionisti tvrde da pomaže u mršavljenju!
Foto: Profimedia

Iako svakodnevno slušamo savete da ishrana treba da bude raznovrsna Viktorija Bekam (47) ih očigledno ne usvaja. Modna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama jede istu hranu punih 25 godina.

To je otkrio upravo proslavljeni fudbaler koji se tako našalio na račun svoje supruge.

- Nažalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kad odstupa od toga, rekao je Bekam za River Cafe Table 4 podcast.

Viktorija je svoj jelovnik prema rečima njenog supruga jedino promenila kada je bila trudna s četvrtim detetom, ćerkicom Harper (10).

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Bivša članica grupe Spajs Grls nedavno je otkrila kako ne jede hranu kuvanu u ulju, maslacu, umacima... Ne jede crveno meso, a ni mlečne proizvode.

- Za većinu restorana sam najgora noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari, malo balzamikovog sirćeta i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način - rekla je.

Victorija je takođe otkrila i zgrozila obožavatelje otkrivši da voli tost od celovitih žitarica sa soli.

Dobra navika?

Istraživanja i nutricionisti kažu da svakodnevno jedenje istih jela može pomoći u mršavljenju. Naime, kad svaki dan jedete isto jelo, imate bolju kontrolu nad onim što unosite u organizam i tako možete izbeći nagle skokove šećera i masnoća u krvi. A to onda može dovesti do smanjenja unosa kalorija, te do mršavljenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs