pogledajte

Ovako se hrani Viktorija Bekam: Bez ribe ne može da živi, umesto dezerta bira koštunjavo voće! (JELOVNIK)

Evo šta Viktorija Bekam jede u toku dana...

Fitnes & Nutricija
Autor:
Ovako se hrani Viktorija Bekam: Bez ribe ne može da živi, umesto dezerta bira koštunjavo voće! (JELOVNIK)
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Ishrana Viktorije Bekam odavno je tema o kojoj se i te kako raspravlja. Da li je modna kreatorka i supruga Dejvida Bekama mršava zbog načina na koji se hrani ili je genetika odradila svoje, česta su pitanja. Ipak, dilemama je došao kraj jer smo najzad otkrili kako dizajnerka uspeva da zadrži svoj besprekoran izgled.

Viktorija Bekam razbesnela javnost: Ima 380 miliona, a traži pomoć od države i smanjuje radnicima plate!

Tajna je u njenom režimu ishrane sastojanom od zdravih,izbalansiranih obroka koji nipošto ne sadrže mleko ili mlečne prerađevine.

Viktorija Bekam tokom izolacije provodi najveći deo vremena na imanju u Kotsvoldsu gde živi sa mužem Dejvidom i svoje troje najmlađe dece, Romeom, Kruzom i Harper. Ipak, modnu divu ni vreme provedeno u zatvorenom ne može naterati da odustane od svojih uobičajenih rituala. U jedan od njih naravno spada i njena svakodnevna ishrana.

Dizajnerka dan počinje tradicionalnim ispijanjem čaja ili kafe. Ipak, pre opuštanja uz ove tople napitke, Viktorija konzumira dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak, a zatim pravi neuobičajenu limunadu. Bivša „spajsica“ navodno svež limun cedi u proključalu vodu, radi održavanja vitke linije.

Dve decenije skladne ljubavi: Viktorija Bekam otkrila recept za uspešan brak!

Doručak

Posle svih ovih napitaka sledi doručak. Žena Dejvida Bekama za najvažniji obrok u danu uglavnom bira hranu poput smutija ili ovsenih pahuljica. Njen najpoznatiji doručak ostali članovi porodice nazivaju „zeleni monstrum“, a sadrži jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čija semenke.

Danima kada ne pije smuti, Viktorija za doručak pravi ovsenu kašu sa organskim, nezaslađenim bademovim mlekom. Zdravo intergalno zrno toliko voli da ga jede i u obliku hleba.

Ručak

Avokado je jedan od Viktorijinih omiljenih namirnica, a jednom prilikom je priznala da pojede i do nekoliko komada dnevno. Za ovu voćku dizajnerka tvrdi da joj pomaže u održavanju zdrave i čiste kože.

Sveža riba se takođe visoko kotira na Viktorijinoj listi omiljene hrane, a škampe u kombinaciji sa tekilom i lajmom Bekamova izdvaja kao apsolutni favorit.

Večera

Za večeru se bivša Spajsica često počasti lososom i morskim plodovima, a ovaj posni obrok upotpuni salatom od povrća, kao što su krastavac, grašak, avokado i brokoli.

Viktorija ne dozvoljava sebi da se opusti čak ni kada je desert u pitanju. Prošli rođendan proslavila je uz tortu napravljenu samo od voća – lubenice, borovnica i jagoda. Ukoliko između obroka ipak oseti glad, slavna dizajnerka sebi priušti uživanje u koštunjavom voću, što daje i svojoj deci za užinu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs