Šokirala

Viktorija Bekam razbesnela javnost: Ima 380 miliona, a traži pomoć od države i smanjuje radnicima plate!

Samo njena kolekcija torbi vredi skoro dva miliona evra

Šuška se
Autor:
Viktorija Bekam razbesnela javnost: Ima 380 miliona, a traži pomoć od države i smanjuje radnicima plate!
Foto: Profimedia

Viktorija Bekam je obavestila 30 zaposlenih u svojoj modnoj kompaniji da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posledica pandemije korona virusa. Viktorija je time navukla bes javnosti.

Naime, Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona evra, a Viktorija ima samo kolekciju torbi u vrednosti od 1,7 miliona evra.

Njeni troškovi ne prolaze nezapaženo, još postoje oni koji se sećaju rođendana od 100.000 funti (114.000 evra) koji je organizovala porodica.

S ličnim bogatstvom od 335 miliona funti (ili 380 miliona evra), mnogi smatraju da je nedopustivo tražiti državnu pomoć i smanjivati plate radnicima.

Ali drugačije misli Viktorija koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila “na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije”.

Novinar i voditelj Pirs Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u poslednjih nekoliko godina trpi gubitke nezavisno od trenutne situacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs