U TOP FORMI

Zahvaljujući ovoj dijeti ONA NEMA NI GRAM SALA: Ovako čuvena Samanta (64) iz serije Seks i grad ODRŽAVA VITKU LINIJU!

Svojim izgledom prkosi godinama

Fitnes & Nutricija
Autor:
Zahvaljujući ovoj dijeti ONA NEMA NI GRAM SALA: Ovako čuvena Samanta (64) iz serije Seks i grad ODRŽAVA VITKU LINIJU!
Foto: Profimedia

Godinama je važila za najzgodniju glumicu, a danas u 64. godini izgleda fenomenalno. Glumica Kim Katral je u jednom intervjuu otkrila kako joj polazi za rukom da izgleda tako dobro i koje su to njene tajne.

Ako mislite da se odriče puno toga varate se. Istina je da je sasvim jednostavno biti u top formi, a ovo su njeni saveti:

Kim se godinama hrani po principima Perion dijete. Sa ovim načinom ishrane gotovo nikad niste gladni, a rezultati su odlični. Osim što održava vitku liniju , ona povoljno deluje i na izgled kože.

Reč je o protiv - upalnoj dijeti koja uključuje sve grupe hrane, a pogotovo zdrave namirnice poput svežeg lososa, zelenog povrća, šumskog voća i ekstra devičanskog maslinovog ulja. Zabranjeni su šećere i smanjen je unos ugljenih hidrata. Ova dijeta se smatra jednom od najzdravijih.

"Moja koža izgleda odlično samo zahvaljujući ovoj ishrani", rekla je Kim.

OVAKO SE POSTIŽE VITKO I ZDRAVO TELO: Nutricionista i lični trener poznatih glumaca otkriva!

Ona dodaje i da, iako se trudi da se hrani zdravo, ipak ne može da odoli čokoladi uvek. "Slušam svoje telo i ne uskraćujem mu ništa. Trudim se da budem disciplinovana, ali nije greh pojesti i ponešto slatko s vremena na vreme", kaže ona.

Osim pravilne ishrane, ona uživa i u vežbanju.

"Volim da vežbam, uvek sam bila sportski tip. Trudim se da budem aktivna 30 minuta dnevno. Ako ne uspem da odem u teretanu, onda barem odradim brzi hod po parku".

Eva Mendez u 46. godini ima brutalnu figuru: Sve to zahvaljujući ovim jednostavnim navikama! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs