FITNES SAVETI

Promenila je samo jednu naviku i smršala 20 kilograma: Ovako je Dru Barimor dovela liniju do savršenstva!

Glumica otkriva proveren recept za savršen izgled

Fitnes & Nutricija
Promenila je samo jednu naviku i smršala 20 kilograma: Ovako je Dru Barimor dovela liniju do savršenstva!
Foto: Profimedia

U 45. godini može da se pohvali savršenom figurom, ali put do idelane linije nije bio nimalo lak, kako sama priznaje.

"Kao neko ko izuzetno voli masnu i tešku hranu, bilo mi je teško da se naviknem na novi režim ishrane, ali danas sa 20 kilograma manje osećam se bolje nego ikada. Definitivno je vredelo"

Ona sve zasluge za vitku liniju koju sad ima pripisuje ličnom treneru, Marni Alton. "Pomogla mi je. Izlečila me. Ohrabrila me da nastavim dalje kada sam osetila da gubim snagau i volju." Kada sam promenila samo jednu naviku i umesto da ležim i gledam film, to vreme iskoristila za vežbanje, kilogrami su počeli da nestaju", iskrena je glumica.

Vreme prolazi, a ova žena se ne menja: Za mladoliki izgled i brutalnu figuru Naomi Kembel zaslužne su ove navike!

Glumica je redukovala ishranu, ali je uverena da je najveću transformaciju doživela zahvaljujući redovnim treninzima koji se sastoje iz tri segmenta. Kardio vežbe, vežbe snage i istezanje. Ova tri koraka su neophodna u toku svakog treninga kako bi se sagorele masne naslage, oblikovali vretenasti mišići i sprečile upale.

"Ponekad trenig izgleda ovako: Pustimo glasnu muziku i igramo. Ples sagoreva veliki broj kalorija, a vrlo je zabavno", kaže Dru.

Ona vežba 3 puta nedeljno po 40 minuta. Iako joj to nije omiljeni deo dana, priznaje da se nakon završenog treninga oseća mnogo bolje, kako fizički, tako i psihički.

Ona kaže da je potrebno vreme da bi promena bila vidljiva i savetuje da se svako ko želi da smrša naoruža strpljenjem."Napredak se dešava u milimetrima, a ne u miljama", to sam naučila od svoje instruktorke i to me motiviše da nasatvim dalje.

Hajdi Klum otkrila kako vežba da bi imala zategnuto telo i u 48. godini: Lako je i zabavno! (FOTO)

"Pronašla sam ravnotežu i osećam se odlično. Trebalo mi je 45 godina da svhvatim da niko ne može biti savršen, ali bolje ikad nego nikad".

Što se ishrane tiče, ne drži se rigoroznih dijeta, ali se trudi da jede zdraviju i laganiju hranu. Nekad bi pojela hamburger ili picu, a danas je to neko meso i dosta povrća.

Takođe, unosi dosta tečnosti u organizam i naglašava da je to izuzetno važno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs